"Die Welt" w kontekście wojny w Ukrainie. Jak czytamy, "Niemcy stają się pośmiewiskiem polityki międzynarodowej"
Inflacja w Polsce ma być w 2023 r. najwyższa w Unii Europejskiej. KE publikuje prognozy gospodarcze
next.gazeta.pl/next/7,151003,28459529,ke-w-polsce-(...)
Durnym pissopachołkom nawet sasin nie pomoże.
2018-12-14 Sasin: nie będzie podwyżek cen energii dla klientów indywidualnych, firm i samorządów
11 października 2021
Jacek Sasin: cena gazu ustabilizuje się w I kwartale przyszłego roku
Jacek Sasin: Mówienie o tym, że ja wydałem jakieś 70 milionów, jest bzdurą
Najlepsza propaganda za drugiej komuny była w latach 2007-2015, była jednokanałowa, wszędzie było tak samo ( identycznie jak za pierwszej komuny) też była tępa ale wyznawcy byli wniebowzięci.
Kolejne lata przyniosły rozłam, obecnie jest wielokanałowa (jak demokracja) i te osoby które jak pisze kolega niżej zostały otępione, mają tylko "swoją" prawdę i "ich" propagandę.
Rosyjska propaganda przypomina PiS-owską. „Zachód chce nas zniszczyć”
„Staliśmy się ofiarą międzynarodowych intryg i prześladowań, wściekłej nienawiści Zachodu oraz oszustw, których celem jest pomniejszenie naszej pozycji w świecie”. Rosyjskie państwowe media i „Wiadomości” TVP mają podobny przekaz.
Bronisław Komorowski zainaugurował konwencję Koalicji Polskiej na zamku Rabsztyn. Chociaż polityk był przez lata związany z Platformą Obywatelską, jest przekonany, że partia Donalda Tuska nie ma już potencjału
Propaganda zawsze jest tępa, bo jest dla tępaków.Doskonale widać, to w Polsce. TVPutin zalicza gorsze wpadki, ale jak to mówił piotrowicz "musi trafiać, do ich wyborców".
co za merytoryczna dyskusja jestem nią porażony , takich ludzi niezłomnych jak Lenin nam potrzeba.
morawitza i pisiackich dyplomatołów nic nie przebije....