Tak łżą skundlone pisopachołki z rządowej qurwizji:
Tak odpowiedział TVP Info. Pokazał cenę paliwa w Norwegii
Coraz wyższe ceny paliw to jeden z głównych tematów w Polsce i na świecie. Kilka dni temu TVP Info podało, że ceny paliw w Norwegii zbliżają się do 30 koron norweskich, czyli ponad 13,5 zł za litr. Pewien internauta wyśmiał te informacje i pokazał paragon ze stacji w Norwegii.
"Kolega, który przebywa w Norwegii, wysłał mi ten paragon z informacją, że od tego (ok. 9,70 zł/litr) jeszcze ma (jako klient indywidualny) zwrot 25 proc. podatku, który może odliczyć. To jak Wam z tego wyszło 13 zł za litr przy*łupy? - napisał pan Michał.
www.o2.pl/biznes/tak-odpowiedzial-tvp-info-pokazal(...)
A yorgosowate łykają, łykają. Mało im beretka nie spadnie.
ano nie przebije. Coś dla pissdziatych grzeskowatych chociaż wątpię żeby zrozumieli.
Premier zaatakował Norwegów. Tymczasem Polska jest największym beneficjentem Funduszy Norweskich
Premier Mateusz Morawiecki w weekend, podczas spotkania z młodzieżą, powiedział, że Norwegowie "żerują na tym, co się dzieje" i zarabiają na wysokich cenach paliw kopalnych. Mateusz Morawiecki uważa, że Norwegowie "powinni się tym błyskawicznie podzielić". Tymczasem Polska jest największym beneficjentem Funduszy Norweskich, z których korzystają m.in. polskie firmy rozwijające innowacyjne projekty.
www.money.pl/gospodarka/premier-zaatakowal-norwego(...)
Pissdziate grześkowato- yorgowate rozumieją tylko przekazy z qrwizji albo ambony....
"Die Welt" w kontekście wojny w Ukrainie. Jak czytamy, "Niemcy stają się pośmiewiskiem polityki międzynarodowej"
Inflacja w Polsce ma być w 2023 r. najwyższa w Unii Europejskiej. KE publikuje prognozy gospodarcze
next.gazeta.pl/next/7,151003,28459529,ke-w-polsce-(...)
Durnym pissopachołkom nawet sasin nie pomoże.
2018-12-14 Sasin: nie będzie podwyżek cen energii dla klientów indywidualnych, firm i samorządów
11 października 2021
Jacek Sasin: cena gazu ustabilizuje się w I kwartale przyszłego roku
Jacek Sasin: Mówienie o tym, że ja wydałem jakieś 70 milionów, jest bzdurą
Najlepsza propaganda za drugiej komuny była w latach 2007-2015, była jednokanałowa, wszędzie było tak samo ( identycznie jak za pierwszej komuny) też była tępa ale wyznawcy byli wniebowzięci.
Kolejne lata przyniosły rozłam, obecnie jest wielokanałowa (jak demokracja) i te osoby które jak pisze kolega niżej zostały otępione, mają tylko "swoją" prawdę i "ich" propagandę.
Tak sie zastanawim-kogo by tu wziąść do rzadu. Czy może poszukać madrych uczciwych -za granicą?