DYSKUSJE
Donald Tusk w Krośnie. "Bastion PiS? Nie ma takiej geograficznej klątwy"
triador
28.04.2022 19:56

Konkrety Tuska.

Primo - jak obalić PiS

Secundo - jak obalić PiS

Tertio - jak obalić PiS

Pan Tusk ze swym rządem obrabowali emerytów na 150 mld złotych (środki zgromadzone w OFE). Bezczelnością jest gdy złodziej krytykuje złodzieja.

triador
na forum od listopada 2017
ogorekjurek
28.04.2022 19:54

Szkoda wypowiadać się na temat tego drania. Jego przemówienia są stekiem kłamstw i hipokryzji. Fałsz i obłuda lejąca się z tej przebrzydłej gęby. "Polskość to nienormalność"- oto przewodnie hasło tego człowieka. Ludzie gdzie wy macie oczy? Liberalistokratyczna mafia robi wam kisiel z mózgów, a wy śpiewacie im sto lat.

ogorekjurek
Konto zablokowane
foks9
28.04.2022 19:08

Czy Donald, czy Jarek to jeden ch..., Ty się Polaku przed nimi broń.

foks9
Szwejk
28.04.2022 18:40

Ludzie, nie ważne kto jest u władzy, wszyscy tak samo okłamują wyborców. Obiecują gruszki na wierzbie bo i tak wiedzą że po dojściu do władzy nikt ich nie rozliczy. Temu panu kiedyś głupi uwierzyłem, jako prawy obywatel płaciłem abonament TV ale gdy usłyszałem że sam premier mówi by tego nie robić to go niepotrzebnie posłuchałem. Te parę złotych miesiecznie to nie był jakiś tam wydatek, ale po kilku latach klika PP i US dobrała się do mojego konta i bez skrupułów okradła mnie na 2700 zł. Nie chcę już przypominać słynnego ministra co obiecywał chrupiące bułeczki, tylko musimy jeszcze zacisnąć pasa. A o tym wiecie ? polskatimes.pl/donald-tusk-nie-potrafil-odpowiedzi(...)

Szwejk
wed
28.04.2022 18:06
wyróżnione przez moderatora

Niezły polityk z dużą klasem i taktem. Szanowany w Europie. Lubię jego celne riposty i komentarze, które dobijają wyznawców PolskęZbawa. W ostatnich latach poziom elity politycznej drastycznie się obniżył. Nawet przysłowiowy Misiewicz przy niektórych to mistrz intelektu i kultury. Powrót Tuska do władzy byłby przywróceniem normalności i odbudowy spokoju i porządku. Skończyłyby się populizm, pustosłowie, propaganda, kolesiostwo i przede wszystkich bezdenna głupota, obłuda i hipokryzja niektórych rządzących. Chciałabym zobaczyć go jeszcze jako premiera lub prezydenta Polski.

wed
piotrd290
28.04.2022 17:38

...zdaje się że kruli było sześciu, przynajmniej takie święto jest :) ...

piotrd290
na forum od grudnia 2017
igarashi
28.04.2022 17:30

Więc mamy trzech króli : krula Dariusza, krula Wasyla, i krula Donalda :)

igarashi
na forum od grudnia 2020
piotrd290
28.04.2022 17:00

Nie czytałem artykułu bo szkoda czasu - zdarta płyta (jak obalić PIS itp.). Żadnego programu jak nie mieli tak nie mają nadal. Być może dlatego że PO nie zajmują się takimi pirdołami jak program dla Polski. Przeczytałem tytuł i przypis pod tytułem i czuję się w obowiązku żeby zgłosić Panu Adrianowi błąd - otóż Donald Tusk nie był prezydentem Europy ale KRÓLEM Europy (ja tam się nie znam, ale tak mówią w TVN a oni się znają) - proszę więc o korektę bo niektórrzy mogą się poczuć obrażeni albo co najmniej niedowartościowani :)

piotrd290
na forum od grudnia 2017
igarashi
28.04.2022 16:57

Spotkanie odbyło się w konspiracji, nikt nie zakłócił spokoju i ekstazy wyznawców, teraz takie czasy mamy, jaki guru by nie przyjechał trzeba robić po cichu bo pełno nienawistników wszędzie.

Temu panu już podziękujemy, (wyznawcy pozostaną do końca) lista "zasług" długa.

igarashi
na forum od grudnia 2020
viserion
28.04.2022 16:27

A gdzie kłamczyński? Ciągle u rydzola pod sutanną?

viserion
Konto zablokowane
/10
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA