Wyborcy Pis to jełopy i durnie. Piszę to dlatego że ćwoki z tvpis na pewno zrobili badania dotyczące "płachty na byka" czyli D.Tuska i wyszlo im że to działa na ich elektorat. No i karmią jełopów Tuskiem, choć ten polityk nie rządzi od 7 lat.
Donald przemówił do gawiedzi niczym Lenin , nie wziął ze soba tylko czapki z czapką w ręce byłoby bardziej, byli SBecy słuchali go z zapartym tchem ... trudno co robić , taki mamy klimat
Nikt już nie reaguje na twierdzenie geniusza Suski_caryca_Katarzyna, że Tusk powiedział "
Ten urywek pochodzi z tej pełnej wypowiedzi i zdania:
„Polskość to nienormalność – takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze wrzuciły na moje bark brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię; i każą je z dumą obnosić.
Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością, i tam, gdzie inni mówią człowiek, ja mówię Polak; gdzie inni mówią kultura, cywilizacja i pieniądz, ja krzyczę; Bóg, Honor i Ojczyzna (wszystko koniecznie dużą literą); kiedy inni budują, kochają się i umierają, my walczymy, powstajemy i giniemy”
Czytaj więcej na: demagog.org.pl/wypowiedzi/czy-donald-tusk-uwaza-ze(...)
To jednak za trudne do zrozumienia dla PiSowskiego elektoratu o poziomie @@porek_krowa i im podobnych, więc skrót z carycy_Suskiego jest i na ich poziomie i do zrozumienia, a czy prawdziwy nie ma to dla nich żadnego znaczenia.
Widownia przerażająca. Dla nich, jak i dla ich guru, Polska, polskość to nienormalność. Kosmopolici bez honoru. Głęboka komuna.
Oda do młodości Miskiewicza doskonale ukazuje dzisiejszą sytuację polityczną w Polsce. Tyle lat, a nic się nie zmieniło, oda ciągle aktualna.
Pisie prymitywy i troglodyci nie mogą ścierpieć , że Tusk to powrót nadziei, to przypomnienie czasów, jakże już odległych, kiedy w tym kraju była demokracja. Jak trudno się buduje, a jak ławo niszczy. Za ten zamach stanu, za szczucie, za okradanie ludzi, za tę mowę nienawiści odpowiada PiS i w Wolnej Polsce wielu z nich powinno trafić do więzienia na długie lata. Trochę żałuję, że minęły czasy, gdy zdrajców, zamachowców i agentów wieszało się na latarniach, albo w inny, nie mniej drastyczny sposób eliminowało z życia publicznego. Nie wyobrażam sobie, że nie rozliczymy przynajmniej setki tych łobuzów. Taka myśl jest dla mnie nie do zniesienia. Na pohybel bolszewickiej mafii psiowskiej. ***** ***
Pan Adrian Krzanowski siedząc w 1 rędzie, zauroczony osobą Tuska widocznie nie miał odwagi odwrócić głowy do tyłuu aby zobaczyć zainteresowanie społeczeństwa swoim idolem i w swoim gospodarstwie /krosno 24/dać rzetelną ocenę prawdzie. Wszedłem na sale pare minut przed 17-tą i byłem zaskoczony uczestnikami. 1/3 miejsc pustych. Trudno się dziwić-dorośli takich bajek nie lubią. Bajkopisarze znając soje zamiłowanie do pisania bajek , będą ten talent rozwijać, ale będą ten to tylko bajki. Brakuje mi jednej bajki, chyba najbardziej lubianej o zielonych wyspach. Typowy feminista, nie mający szacunku dla własnego kraju i języka. Dzieli Polaków na polki i polaków.Jakby tego było mało, nie bacząc na zadłużenie kraju, które prowadzi do bankructwa, obiecuje podwyżki administracji, nie wskazując źródeł pokrycia, a więc zatapia kraj. Robi to z premedytacjąc pamiętając poklepywaanie po remieniu i czekając na następną nagrode. Udzielając możliwo sci zadania pytania wybranym uczestnikom bał się tych pytań czym potwierdził brak szacunku dla demokracji. A może to potomek taegowiczan 18-wiecznych. Mając na uwadze jego przodków i patrząc na jego "osiągnięcia" należy pomyśleć kim on jest, a może o konfiskacie jego majątkju zanim nie będzie za późno.
270 to liczba przekretów PiS czy liczba milionów rąbniętych przez Get Back? Ogarnij się pajacu....
Kwiatki więdną z pisiackiego smrodu...