DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Donald Tusk w Krośnie. "Bastion PiS? Nie ma takiej geograficznej klątwy"

Pan Adrian Krzanowski siedząc w 1 rędzie, zauroczony osobą Tuska widocznie nie miał odwagi odwrócić głowy do tyłuu aby zobaczyć zainteresowanie społeczeństwa swoim idolem i w swoim gospodarstwie /krosno 24/dać rzetelną ocenę prawdzie. Wszedłem na sale pare minut przed 17-tą i byłem zaskoczony uczestnikami. 1/3 miejsc pustych. Trudno się dziwić-dorośli takich bajek nie lubią. Bajkopisarze znając soje zamiłowanie do pisania bajek , będą ten talent rozwijać, ale będą ten to tylko bajki. Brakuje mi jednej bajki, chyba najbardziej lubianej o zielonych wyspach. Typowy feminista, nie mający szacunku dla własnego kraju i języka. Dzieli Polaków na polki i polaków.Jakby tego było mało, nie bacząc na zadłużenie kraju, które prowadzi do bankructwa, obiecuje podwyżki administracji, nie wskazując źródeł pokrycia, a więc zatapia kraj. Robi to z premedytacjąc pamiętając poklepywaanie po remieniu i czekając na następną nagrode. Udzielając możliwo sci zadania pytania wybranym uczestnikom bał się tych pytań czym potwierdził brak szacunku dla demokracji. A może to potomek taegowiczan 18-wiecznych. Mając na uwadze jego przodków i patrząc na jego "osiągnięcia" należy pomyśleć kim on jest, a może o konfiskacie jego majątkju zanim nie będzie za późno.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA