DYSKUSJE
Kawa z Biedroniem i "Ogórek". Internetowe licytacje na Orkiestrę
ogorekjurek
31.01.2022 22:50

O Owsiaku wypowiadałem się wielokrotnie negatywnie. Nie znoszę go, ale nie tylko za WOŚP, gdzie dzieci w imię własnej naiwnej chęci pomocy stoją na mrozie i zbierają dla niego kasę, ale chyba najbardziej za ideologię, którą im wpaja. Niszczy ich z premedytacją. Hasło "Róbta co chceta" wywołuje u mnie torsje, a sponiewieranie w błocie zalkoholizowanej i znarkotyzowanej polskiej młodzieży na jego przystankach Woodstock, to już przekracza chyba nawet lewacką wrażliwość.

To jest po prostu resortowy gnojek, który znalazł sposób na dostatnie życie kosztem nas-Polaków, szczególnie właśnie tych bezbronnych, czyli dzieci. Wprost nie mogę nawet na niego patrzeć!

ogorekjurek
Konto zablokowane
salvator_mundi
31.01.2022 17:10

Nie czepiajcie się ogórka. To typowy przedstawiciel toruńskiej sekty której wystawia idealne świadectwo głupoty i warcholstwa.

Ludzie chętnie się dzielą, ci normalni, empatyczni. Najczęściej ci, ktorzy zbyt wiele nie mają. Doskonale wiedzą o tym rodzice dzieci, organizujący jakże liczne zbiórki na operacje czy drogie leczenie swoich narodzonych... I te pieniądze się znajdują, bo muszą. Bo władza kupi sobie respiratory, zrobi sylwestra, wybuduje nową siedzibę TV:PiS, bo w jednej ego Kurskiego się nie mieści, da Rydzykowi na muzeum, które ilesz istnień uratuje, prawda? Pegasusa sobie władza nabyła, bo to modny gadżet. A zdrowie Polaków? Ten najważniejszy Polak pod dobrą opieką, nawet kule mu generał przyniesie, jak potrzeba. A reszta nas? A dzieci narodzone i cierpiące? No właśnie, TVPiS ważniejsze niż onkologia, ale prezydent rzucił jakiś drobiazg na licytację WOŚP, żeby się go nie czepiać. Hojny taki.

salvator_mundi
na forum od września 2021
Gafa
31.01.2022 13:04

Ludzie skąd w was tyle jadu...... WOŚP to składka , wrzutka nie przymusowa jak podatek, chcesz dać dajesz nie chcesz nie dajesz, to twoja decyzja i twoje pieniądze. Nikt ci nie rozkazuje, nie zmusza, a nawet na receptę nie zapisuje, dlaczego tak niezdrowo się podniecacie i napieprzacie . W tym smutnym czasie jest coś innego, coś do czego cię nikt nie zmusz, musisz dać, zagłosować, iść itd. Jeden dzień inny w roku, dlaczego w tej niby demokracji my dający do puszki nie możemy demokratycznie zadecydować o swoim wydanym pieniądzu..... dlaczego, jesteśmy wyśmiewani, opluwani, obrażani..... dlaczego, bo co, czekam na konkretną odpowiedź...... dlaczego nie mogę sam zadecydować o swoim datku na chore biedne dzieci, w państwie, które sobie nie radzi z chorobami, ze służbą zdrowia i nie tylko.......

Gafa
na forum od listopada 2017
mikser
31.01.2022 08:10

Skąd wyłazą takie śmierdzące luje jak ten cały Ogórek???? a dawaj se na caritas, rydzykowi albo od razu zanieś Obajtkowi na dworek, a stąd wypad!

mikser
horus
30.01.2022 20:00

...a z krową do obory.

horus
krowa
30.01.2022 19:50

z mężczyzną idzie się na piwo. Na kawe z babą.

krowa
semyo
30.01.2022 16:29

radioryjna baranina ogórkowata szczeka a WOŚP jedzie dalej:):):) ta kreatura poormowska musi zarobić na nową wersalkę....

semyo
Konto zablokowane
reaktywator
30.01.2022 15:43

I takie miernoty podłe jak ten niżej ogórkowate, gdy już nic znaleźć wrednego nowego nie mogą, to

wklejają link szczujący ze Stycznia 2015 roku...

Nie da się niżej upaść w swoje szambo @ogórkowata?

reaktywator
reaktywator
30.01.2022 15:36

Tylko plucie w stylu wskazanym przez @rajana im najlepiej wychodzi - przez 7 lat mając pełnię władzy z podporządkowaną partynie prokuraturą i sądami nie potrafili nic Owsiakowi udowodnić , to pozostało im tylko przpinanie łatek i karmienie "ciemnego luda" jadem nienawiści poprzez spreparowane przekazy.

Bezpośrenio po katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili pomyślałem, że I Prezes RP się ocknie i zaprzestanie uprawiania polityki w swoim stylu pogardy dla Prawa, Prawdy i postępowania jak np. z Lepperem czy Giertychiem, jakże naiwny byłem ...

reaktywator
ogorekjurek
Konto zablokowane
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA