Pamiętajcie, że to Owsiak ratuje polską służbę zdrowia ! ! !
150 tyś zł zebrano w Krośnie do puszek ----> natomiast roczne wynagrodzenie pielęgniarki wyniosło 159 tys. zł brutto.
Ja rozumie, że Owsiak organizuje fajne imprezy w całej Polsce raz w roku, ale nie mówcie, że ratuje służbę zdrowia.
W 2019 na służbę zdrowia wydano 95mld, Owsiak zebrał 150mln, to jest 0,00157 tej kwoty.
Tak właśnie działają ogórkowate oszołomy
Ukradł puszkę WOŚP. To tylko początek jego kłopotów
Warszawscy policjanci zatrzymali 25-latka, który ukradł puszkę z datkami dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z jednego ze sklepów. Jak się okazało, nie było to jego jedyne przewinienie. Funkcjonariusze znaleźli w jego mieszkaniu poporcjowane narkotyki.
wiadomosci.wp.pl/ukradl-puszke-wosp-to-tylko-pocza(...)
Ta złodziejska kreatura też pewnie nie lubi Owsiaka....jak radiomaryjny ogórek....
Owsiak eszcze nie jeździ maybachem jak ten szwindelkant z Torunia więc jest spoko.
Towarzyszu ogórek!Taka rada z dobrego serca.
Zamiast w każdym zdaniu udowadniać, że jesteś prostakiem, chamem i bezkrytycznym , bezmózgim, partyjnym zupakiem, zajmij się słuchaniem radia maryja.Nie dziękujcie, towarzyszu ogórek.
ateibzle Sam jesteś "lewactwo" razem zym twoim koleżką spod celi ogórkiem. Pisowska banda ma tyle wspólnego z prawicą co ty z rozumem. To zwykłe siermiężne komuchy i ubecja a metod prania mózgu to pozazdrościł by im nawet Stalin.
Ciekawe ile razy obleśny rydzol wspomógł chore polskie dzieci!? Tak z ciekawości. Możecie mi podać choćby jeden przykład? Jakikolwiek...
Ogórkowatotrollki i inne osoby przeciwne zbiórce nie produkujcie się nadaremno. To już 7 rok jak rządzi PIS, który wszystko robi, aby zniechęcić Polaków. Nic to nie da. To moje pieniądze i moja wola, a wy nadal wspierajcie swoje ePISkopaty , aby mogli sobie wymienić samochody na nowszy model.Nie dajecie na WOŚP - nie macie prawa oceniać. Nikt wam nie wyrywa wasze złotówki, nikt nie podkłada tacy na datki. Wyzywacie wszystkich od lewaków ale ubeckie dzieci z PISu są cacy....oj, zakłamane towarzystwo ogórkowo- radiomaryjne.
Za kogo się uważają te persony, żeby licytować spotkania z nimi. A ogórek ma rację. Ale widzę, że na tym portalu to samo lewactwo.
Oscar
To dlaczego mimo tych 95mld chcą zamkną onkologię w Brzozowie?