czas przejazdu z krosna do krakowa prawie 4 godziny wychodzi średnia predkośc ok 50 km/h to są żarty od komuny nic się nie polepszyło
Tak arnoldzik, jeszcze więcej pustych tramwajów do Jasła i Sanoka, to napewno poprawi komunikację. Te lekcje to ty odrabiałeś chyba w hufcu OHP a o rozumieniu czegokolwiek to masz mętne pojęcie pajacu.
NO NARESZCIE COŚ DRGNĘŁO .OBY TO BYŁ DOBREGO POCZĄTEK. CHCEMY WIĘCEJ PANIE PRZYTOCKI.
Naucz się Mikser czytać ze zrozumieniem . Przecież piszę że wciąż pociągów za mało . A lekcję to ja odrabiałem jak ty z drabiną na truskawki chodziłeś .
I gdzie tym "pociągiem" dojedziesz arnoldzik, do Jasła z prędkością żółwia? Idź odrabiać lekcje a nie wypisuj głupot na forach.
Dobry pomysł, ale szkoda, że nie ma bezpośrednio pociągu nad Bałtyk to bym pojechał opalać się i była by frajda przy tym przy okazji
No i właśnie czas to zmienić mikser. Samochody do garażu a korzystać z pociągów . Tylko tych wciąż za mało.
Puste tramwaje, czy jakieś inne szynobusy z jedną babą w środku blokują ruch, a dwieście aut i autobusów czeka aż sę przetarabani przez przejazd..... też mi komunikacja.
,, Krowa,, zgadzam się z Tobą w 100%. Tworzenie nowych bzurnych połączeń to nonsens. Krosno nigdy nie było i nie będzie ważnym węzłem komunikacji kolejowe. U nas jest potrzebne sprawne i szybkie połaczenie z Rzeszowem, a potem gdzie chcesz a na wschód, zachód połnac. Pociągiem samolotem. A teraz Misiem horrorem przez Weglówkę. w 40 minut do Rzeszowa ludzie obudźcie się. Oczywiście pomijając Jasło. PKP zarobi a Miś padnie