Katopisiacki nie-rząd nie takie fikołki i akrobacje wyprawia:) i to bez treningu:)
Szanuję chłopaki za pasję , ale ja wole browarka przytulic i poprawić szlugiem possdro
Hmm ale fajny sport dla biednejszych na francuskich odludziach i opuszczonych blokowiskach stał się jakiś taki lansowy i potrzebujący miejsc aren i stadionów.
To prawda, siłownie wyrastają jak grzyby po deszczu i mało kto z nich korzysta. Jak ja chcę skorzystać to przejdę się czy do parku czy za halę, wcale nie muszę jej mieć pod blokiem. A chłopaki faktycznie nie mają swojego miejsca.
Widocznie komuś jest to potrzebne jak ludzie się tym zajmują. Może sam spróbujesz fiknąć takiego koziołka ? Szacun chłopaki, tak trzymać.
Komu potrzebne takie skoki i biegi jak małpki? W Krośnie brakuje miejsca w którym kierowcy mogli by się spotykać i podszkalać w jeździe a nie na takie wygibasy
Dobrze napisanemilion siłownidla dziadków ktore stoją zawsze puste w skali kraju jakie to pieniądze? No ale zawsze z każdego projektu można skrobnąć.