Słuchasz hiphopu źle...słuchasz rocku...źle...jesteś katolikiem...źle...jesteś ateistą...źle...zrobiłeś replikę...źle...nie zrobiłeś...jeszcze gorzej bo nic nie robisz...buhahhaa...ludzie dajcie spokój...dajcie żyć...chesz rób...nie chcesz...nie rób...ale wiadomo najprościej wszystko negować i obrażać...najprościej prawda?
@krowa
Kostka jest na obecnym zdjęciu, które jest czarno-białe, aby nie odbiegało od zdjęcia archiwalnego, nie łapiesz tego?
Pięknie Ci wyszedł ten "pasek". Mam nadzieję na rychłe spotkanie na mieście. Tylko krośnieńskich spotkań klasyków szkoda, było to jedno z niewielu ciekawych wydarzeń w mieście. No, ale wiadomo, że w Krośnie dla pasji nie ma miejsca.
Prowadząc sprzedaż tych folcwagenów dla policmajstrów to nieżyjący już Kulczyk zarobił pierwszy miliard, później autostrady. W sumie ludzie zajmują sie różnymi dziwactwami, On w tym wypadku zrobił zwykłą 'skarpetę' na kształt samochodu Policji.
Świetny pomysł! Sam miałem b3 w kombi, auto nie do zdarcia a przesiadłem się z "malucha":) Doskonale pamiętam pierwszą jazdę.
Prawie 30 lat temu to rok 1990, powiedzmy 1992. Gdzie w Krośnie była kostka widoczna na zdjęciach archiwalnych. Samochód z symbolami milicji lub policji ni będący w służbie policyjnej nie powinien być dopuszczony do ruchu. Dla zabawek nie ma miejsca na drodze.
Kuba spraw sobie jeszcze ubranie policyjne z tamtych czasów :) Pozdrawiam
Piękny passat b3