Jeden tytuł z K24 "Klubokawiarnia już działa. Ferment zasiany" i w treści min. - "W czwartkowy wieczór (22.08) Ferment został oficjalnie otwarty. To wspólne dzieło przyjaciół: Adriana Krzanowskiego i Pawła Ungeheuera. .. -
a tu pierszy wpis i -
"17.08.2021 16:31wyróżnione przez moderatoraCieszę się, że panowie Paweł i Zbigniew Ungeheuer nie organizują Festiwalu Wina. Po tym, jak bardzo mną pogardzili i podeptali moją godność uważam, że takie postaci nie zasługują już na oddanie im naszej krośnieńskiej przestrzeni publicznej.
Panowie ci stracili wieloletniego i wiernego partnera - Krosno24.pl i poparcie byłego już przyjaciela w postaci mojej osoby. Zatrzasnęli za sobą drzwi, spalili mosty, zakończyli jakiekolwiek relacje.
Krótkowzroczność obu panów jest porażająca. Zniszczyli wszystko, co wypracowali przez lata współpracy.zgłoś Adrian Krzanowski"
I to ma być ten FERMENT, czy sfermentowane zaszkodziło?
Nie lubie odpowiadać, tym bardziej na głupoty, ale "mikser" nie do końca rozumie sytuację. Te "mikser", Pan K, jako właściciel oczywiście ma prawo, ale w ramach tego prawa, wygłaszać głupoty, ale jak ty byś wpisywał takie historie, na portalu w przestrzeni publicznej, to z pewnością by je usuwał, jako moderator, bo g....o, to go obchodzi. On może to robić i nikt, tych, nie wiem, czy słusznych czy nie oskarżeń, nie zweryfikuje, a tylko miesza ludziom w głowach. Proponuję zatem, aby uszczegółowił, o co poszło, a my jako suweren, ocenimy, kto ma rację. Druga propozycja, z okazji Karpackich Klimatów, może doszło by do pojedynku obu Panów K i U na runku, jako kolejna atrakcja.
Portal prywatny czy nie ale publiczny, pasowałoby troszkę honoru a nie stojenie fochów.
NIGDY NIE POPIERAŁEM KRZANOWSKIEGO ALE W SPORZE TYCH OSÓB POPIERAM ADRIANA KRZANOWSKIEGO PO PROSTU JAKO ZNACZNIE WARTOŚCIOWSZEGO CZŁOWIEKA OD TYCH POWIEDZMY PANÓW POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Te "stokrotek", a nie masz jakiegoś poczucia, że to jest PRYWATNY portal czyli czyjaś własność? A nie wydaje ci się, że jak coś jest czyjeś to ten ktoś może robić z tym co chce? Jak ci tu nie pasuje to po prostu się wyloguj i nara.
Androidman: tak, będzie można.
Pan Adrian, chyba zapomniał po co jest ten portal, żyje dzięki nam, czy to Twój prywatny folwark, że sobie pozwalasz na takie komentarze?. Jeżeli uważasz, że Panowie U podeptali Cię tak poważnie to chłopie, są ponoć jeszcze wolne sądy, o które tak głośno walczysz. Co to miało być...., gość stracił już kompletnie głowę.
Panie Krzanowski, delikatnie mówiąc to nieelegancko tak publicznie wywlekać prywatne animozje. Żenujący ten Pana wpis......
"dedykowane stoiska winnic "
ehehehehe