DYSKUSJE
"Wolne media, wolni ludzie!". Protest w obronie TVN [SEJM PRZEGŁOSOWAŁ USTAWĘ]
marekbrzyski
11.08.2021 19:48

Powiem tak..też jestem za tymi protestami o mam takie same poglądy ale co z tego że protestujący pokrzyczą sobie w Krośnie? Kto się nimi przejmie ? Pokrzyczą pokrzyczą i się rozejdą. Jedźcie do Warszawy zróbcie tam zbiorowy protest i wtedy bedziecie usłyszeni

marekbrzyski
na forum od listopada 2017
demonicus
11.08.2021 18:59

...czytam te komentarze , szczególnie te pisane przez pisopachołków, jednak Polska to kraj ułomów i durniów , nawet czarnek nie musi przeprowadzać reformy szkolnictwa , bo intelekt i kultura dawno już w polskim społeczeństwie umarła zaczynając od góry po sam dół:)

rogol pisz po polsku i na trzeźwo...

demonicus
Konto zablokowane
TLo
11.08.2021 18:27

Brawo dla wszystkich, którym chciało się przyjść i zademonstrować swój sprzeciw z powodu kolejnej próby kradzieży przez PiS następnego kawałka naszej wolności. Nie zamierzam dyskutować z przedmówcami czy TVN to media wolne, czy mniej wolne i w jakim procencie. Ja tylko chcę mieć WYBÓR i telewizję na dobrym poziomie intelektualnym. Moi przedmówcy wybierają TVP, co specjalnie mnie nie dziwi, widząc z jakim trudem formułują tu swe myśli (?).

Wolne media! Wolni ludzie! Wolna Polska!***** ***

TLo
ciekawykrosnianin
11.08.2021 17:25

Wolałbym bronić praw pingwinów z Madagaskaru, niż też "niezależnej i obiektywnej" stacji. I jeszcze pytanie-czy wspomniany w artykule p. Krzanowski to ten sam, co redaktoruje w tym także obiektywnym portalu?

ciekawykrosnianin
kurnachata
11.08.2021 16:39

Chyba w sumie to TVN miał jakby wyższy poziom gdy był telewizją niemiecką. Obecnie po kupieniu tego przez CNN to jest tak sobie, nawet pytania w teleturnieju tym słynnym są łatwiejsze i raczej uczestnicy muszą lepiej wyglądać niż mieć wiedzę.

kurnachata
zbych
11.08.2021 15:58

Nie wolne media, czy sądy , a wolni i nieskrepowani durnymi przepisami-ludzie.Wolni pracownicy redakcji-pracownicy urzedów i szkól. Była juz gazeta "Solidarnośc " był juz wolna "Gazeta W@yborcza"--wystarczy!

zbych
wed
11.08.2021 15:22

Gratuluję tym ludziom odwagi. Służby, na których czele stoi kryminalista jeszcze rok, dwa i wsadzą takich ludzi na 10 lat. Białoruś już wkrótce w porównaniu do nas będzie wolnym, demokratycznym krajem, a Łukaszenka przy naszym fuhrerze z Nowogrodzkiej miłym staruszkiem

wed
rogol
11.08.2021 14:50

Jezeli PiS straci panowanie to ich nastepcywpierw pozbeda sie takich co teraz maca by im nie macili bo to juzmaja wekrwi niezaleznie kto rzadzi.

Co do tych wolnych mediow to nikt im wolnosci nie zabiera tulko kase.

Niezaleznesady?Chca by Pan mogl zabic bezkarnie parobka a parobek pana nie chocbymu niewiem jaka krzywde zrobil.zawsze winny bedzie parobek a pan nigdy.

rogol
Konto zablokowane
krosno25
11.08.2021 14:48

Dlaczego większość bez maseczek?

krosno25
na forum od czerwca 2018
adamszmyd
11.08.2021 14:42

wolne media , nie ma wolnych każdy swego pana ma , tvn nie taki znów wolny

adamszmyd