14 lipca miałem operacje. ok 22 sierpnia mam wizyte kontrolną, ale podstawą jest prześwietlenie tomografem komputerowym. Bez niego wizyta nie ma sensu. Jeżeli to dziadostwo mi się odnawia bedzie pilna ponowna operacja. W Krośnie termin PILNY to 5 listopad. Brzozów 24 sierpień, Jasło JUTRO.
CO SIĘ K...A DZIEJE W TYM SZPITALU !!!!!!!
Dziękujcie drodzy pacjenci pis-owi, wykończyli całą służbę zdrowia, jak coś dolega to tylko prywatnie., ale nie wszysto da się wyleczyć prywatnie. Z mojego doświadczenia, ostani rok, jazda do szpitala z chorym ojcem codziennie przez dwa miesiące , 100 km w dwie strony, nie liczę kontroli, czas spędzony w szpitalu średnio 4 do 7 godzin. Podziwiam ojca, że to wytrzymywał, bo ja wysiadałem.
Co sie dziwic, nfz za usg brzucha płaci 70kilka złotych, z czego lekarz na kontrakcie ma z tego pewnie z 40zł, a etatowiec zadnego dodatku tylko pensja. Natomiast prywatnie za tą samą prace wyjdzie 2-3x więcej...to co sie dziwić. Rynek...
Po co robić jakieś badania USG, RM, TK jak najpilniejsze są szczepienia. To jest zaplanowana polityka utylizacji nadmiaru ludzkości. Robiąc prześwietlenia jeszcze coś znajdą i się baranek wyleczy, a tak zaszczepiony stadnie jak nie po kilku dniach, to po kilku latach padnie.