Zawsze jest tak że, kiedy nie ma KOŁO CIEBIE - W TRUDNYCH CHWILACH - żadnego anioła stróża - to czarne myśli przychodzą. Zawsze natomiast należy pamiętać, że nie istnieje żaden ziemski problem, który jest wart życia - trzeba go szanować i dbać o nie. Nigdy nie jesteśmy sami!
Moderator jest faszystą. Co nie jest zgodne z jego poglądami uważa za fetysz. To forum jest otwarte. Każdy zarejestrowany może się wypowiedzieć. A że nie zawsze w zgodzie z linią moderowania to niestety musi przyjąć do wiadomości w imię demokracji i wolnosci wypowiedzi.
Takich prób przez lockdowny coraz więcej niestety....
Brawo dla bohaterów, którzy pomogli dziewczynie.
Smutne jest to, że jeżeli ktoś potrzebuje pomocy dzisiaj np. wizyty u psychiatry to najbliższy termin za kilka miesięcy. Jesteś pozostawiony sam sobie - takie państwo .
Ta pomoc psychologicznato nie dla tych co po niewlasciwej stronie bariery tylko dla tych co do dego doprowadzili.
Schemat życia jest tak sztucznie nakreowany dosłownie jak w matrixie. Masz skończyć szkołę, znaleźć druga osobę, stworzyć rodzinę, robić 45 lat i potem pielić ogródek. Ludzie, którzy są inni i nie chcą tak żyć po prostu się nie odnajdują w tej rzeczywistości. Co gorsza uważani są za wariatów.
czasy jakie są każdy widzi , wiele osób obecnie sobie nie radzi
Apeluję do redaktora portalu, aby zablokować pisanie "komentarzy", gdy dochodzi do śmiertelnych wypadków czy prób samobójczych. Niektóre komentarze są tak głupie, że aż przykro się robi. Pozdrawiam.
nie wiem, jaki był powód, który "zmusił" 19-latkę do podjęcia takiej decyzji, ale mam nadzieję, że uda jej sie pokonać wszystkie trudności. Mam nadzieję, że zostanie jej udzielona fachowa pomoc i wsparcie. A Pani Joannie, Pani Kryspinowi i Panu Kamilowi - gratuluję szybkiej decyzji i sprawnego działania. Brawo. altatrans.eu/