To przez agresję zginął ten chłopak, uszanuj czyjąś myśl opinie. Bądz lepszy od tych co dokonali tego mordu. A co tu czytam.........,.. Zastanów się co piszesz. Dobrze że u nas jest zakaz noszenia broni.
Bo w Krośnie służby ścigają słabych chorych i staruszki a tymczasem w biały dzień panoszy się to nieobliczalne chamstwo po ulicach i bazarze i tratuje prawa ludzkie i wolności obywatelskie. Tam są jakieś głupie gachy i mordercy. Prawo dżungli i średniowiecze pewno ten remek się wyłamał.
To nie mural powinien stanąc ale bardzo surowe więzienie z jeszcze surowszymi zasadami-dla takich i podobnych zwyrodnialcow. Kary wiezienia i inne dolegliwosci okazuja sie nie skuteczne- tylko "ks" tylko wiezienny zamordyzm.....
A obok powinny byc zdiecia tych co go pobili z napisem"to ci zamordowali niewinnego czlowieka"
Dobrze, że powstał ten mural. Podoba mi się. Szkoda tylko, że niektórzy pseudo graficiarze uparli sie, by malować ekrany przy ul. Podkarpackiej. Niedowno zamalowano te paskuctwa, a juz jakis "artysta" wysmarował je na nowo. Wygląda to ohydnie. To jest zwykły wandalizm, niszczenie mienia na które utrzymanie wydaje się setki tysięcy z naszych podatków. Mam nadzieję, że policja namierzy sprawcę bądź sprawców tych malunków i odpowiednio ukarze.
towarzyszu abajujek
Takie rzeczy w katolickim zaścianku? Jak widać rola kk sprowadza się do zarabiania pieniędzy...
Sądzę że w Polsce powinna być wprowadzona kara śmiereci za takie bestialskie morderstwo. Spoczywaj w spokoju Remigiuszu*
Mural bardzo ładny i brawa dla artysty, ale oprócz tego że mural powinien być estetyczny, powinien pasować do okolicy i być we właściwym dla siebie miejscu, ten według mnie nie jest.
Mojm zdaniem mural ok... Ale kwiaty i znicze.... ich miejsce jest raczej na cmentarzu nie wiem skąd te pomysły palić znicze na ulicach, chodnikach i innych dziwnych miejscach....
mary cośtam
Jak ci nie pasuje życie w Krośnie, to zabieraj stąd podstarzałe dupsko i won. A Remkiem pyska sobie nie wycieraj...