Tyle potrafią :-( Zwolnić lekarza bez istotnych powodów, zamknąć wjazd do Biedronki... :-(
Powiat polował na dyrektora od dawna. Nie mieli jednak argumentów żeby wsadzić swojego miernego, biernego, ale wiernego. Teraz się udało. Po chamsku, ale to działanie obecnej władzy. Niestety. Trzymaj się Andrzej. Nie daj się pajacom.
***** ***!!!
Trudno wchodzić tam w ich personalne rozgrywki. Miejscowe pogotowie nie jest aż takie złe a że obniżono do minimum zasadność wysłania jednostki to wina samych pacjentów. Jeszcze kilka lat temu normą było wezwanie pogotwia aby dostać się na oddział szpitalny bez kolejki, bez skierowania bądź bez cegiełki bo cegiełka się jeszcze zdarzała czasami.
To jest takie żałosne!. W tym układzie nie ma miejsca dla ludzi kreatywnych, trzeźwo myślących,fachowców w swojej dziedzinie, ludzi z pasją. Jeśli przyklaskujesz władzy ,to władza Ci się odwdzięczy. Teraz wystarczy być i robić ,co władza ludowa(PiS) każe
Znam Pana Doktora osobiście i jestem jego pacjentem. Nie spotkałem sie jeszcze z tak profesjonalnym, doświadczonym a przede wszystkim solidnym i doświadczonym lekarzem (a miałem ich w swoim życiu naprawdę dużo i w większości to byli konowały). Pan Jurczak to profesjonalista w każdym zakresie. Mało niestety zostało takich lekarzy. Niestety w dzisiejszych czasach nie patrzy się na doświadczenie i profesjonalizację ale na układy i kto będzie wygodniejszy na danym stanowisku. Wielka szkoda, a Panu Andrzejowi życzę dużo zdrowia i rozwagi w tej nierównej walce.
Wybitny fachowiec, pasjonat, profesjonalista. W epidemii dwoił się i troił, żeby pomagać ludziom. Tak władze PiS się odwdzięczyły. Wiadomo, w czasach PiS nikt uczciwy nie może spokojnie spać.
Znam dr Andrzeja od dziecka.Cała rodzina wysoka kultura i uczciwość . Życzliwośćdla dla ludzi zawsze na pierwszym miejscu. Pamiętam ile determinacji i wysiłku włożyłeś aby wykonywać upragniony zawód. Trzymaj się i nie pozwól aby pajace dobrej zmiany zniszczyli Twój długoletni dorobek.
***** *** !!!!