Tak ma wyglądać ten ich Nowy Ład - gęby na kłódkę, pochylić czoło i wielbić wodza! Jaki okres ochronny? Tyrać za michę ryżu a jak się nie podoba to ....no właśnie co? A miało być uczciwie, sprawiedliwie i zgodnie z prawem. Panie Doktorze dyrektorem się bywa a uczciwośc i prawość będące przedmiotem szacunku innych ma się we krwi i sercu. Jesteśmy z Pana dumni i jesteśmy z Panem!!!
Dla mnie Pan Doktor Andrzej Jurczak jest prawdziwym lekarzem z powołania i nic tego nie zmieni , a przypadkami medycznymi z ul. Bieszczadzkiej proszę się nie przejmować. Ludzie są z panem!
Znam doktora Jurczaka osobiście, od wielu lat ja i moja rodzina, korzystała z jego fachowych porad również w ośrodku zdrowia w Miejscu Piastowym.. Doktor ma szacunek do ludzi, inteligentny, umie pożartować, jest bardzo doświadczonym fachowcem.
Jest mi bardzo przykro i jestem zażenowany całą tą sutuacją.
Tutaj widzę gre polityczną PiSu. Niestety tak to wygląda za rządów Prawa i Sprawiedliwości z którym ta nazwa nie ma kompletnie nic wspólnego!, pchanie swoich za wszelką cenę do koryta.! Żygać się chcę jaka obłuda panuje teraz w Polsce. Szuka się byle jakiego pretekstu żeby zwolnić fachowca który nie ma takiego samego poglądu politycznego... a zjadł zęby jako dyrektor pogotowia w Krośnie.
A przecież już brakuje fachowców i za kilka lat nie będzie miał kto nas leczyć!
Ludzie obudzcie się, PiS ciągnie Polskę na dno!
Od Biedronki się odgrodzili, dyrektora pogotowia zwolnili. Na razie niczego się nie boją i wszystko co dobre gnoją, ale niebawem uderzy fala w ich szalupę i dostaną niespodzianie kopa w d...ę.
Dyrektor powinien siedzieć przy biurku i kierować placówką, a nie robić gdzieś w innym miejscu.
Ciekawe jak łączył dwie funkcje.
Zdrowia Doktorze. Jest Pan delikatnym i wrażliwym Człowiekiem Wielkiego Serca.
Do rpenar: No właśnie profesjonalizm - taka cecha jest przez pisiorów zaciekle tępiona. ma być BMW, a nie jakiś tam profesjonalny
Już tak nie plujcie na ten PiS, przypomnijcie sobie jak głosowaliście - link poniżej:
Aż się nie chce wierzyć w sytuacje, które znowu się dzieją w RzeczPOSPOLITEJ LUDKOWEJ ***** ***
Pisiory niewyobrażalne jak ktoś Was kiedyś zamiecie