Niestety w tym kraju zawsze znajdą się klakierzy i prostaccy wyborcy kamratów kłamczyńskiego, gowina, zera i icka bielana...szkoda tylko Jurczaków
...towarzyszu abajujek:) nie piszcie po pijaku, to nie ormo...I po słońcu nie łaź...
obajtek i karczewski są tak samo krystaliczni jak szumowina, sasin i reszta pisopatów...
Akurat marszałek Karczewski i prezes Obajtek to najbardziej krystaliczne osoby. Jeśli ktoś jest ślepy i zacietrzewiony nie powinien zabierać głosu.
Gdyby wywalili marszałka senatu to bym się nie ździwił, bo ma wiele za uszami. Ale doktora Jurczaka? Tutaj żeście przesadzili PiSiory. Ja wiem, że władzy trudno przyznać się do błędu. Prawdziwa cnota krytyk i przyznania do błędów się nie boi.
Pis to najwiekszy z kościołewm katolickim szkodnik. Ciekawe kogo posadząna stołku?. Dr Jurczak Andrzerj którego znam osbiście jest kompetetnym, lekarzem, o wysokim poziomie kutury osobistej, mądrym,a taki nie pasuje półgłowkom. Powołają głupiego, a posłusznego . Kiedyś bedą rozliczeni, władze się ma czasowo, a nie dożywotnio...... ...!!!!!
niestety, chamstwo i drobnomieszczanstwo ma sie dobrze.mnie juz nic nie zdziwi !
abajurek33, - akurat tak samo twierdziłeś o Petzu, Misiewiczu i wielu wielu im podobnych zanim prezes nie dał hasła "na pożarcie", bez "nikt nam nie udowodni, że białe jest białe, a czarne czarne"