DYSKUSJE
Ulica schodków i barierek. Czy ścieżka dla pieszych na Kopalnianej jest praktyczna?
_kondzio_
30.04.2021 12:11
wyróżnione przez moderatora

Jestem mieszkańcem tej ulicy i niektóre barierki są poniszczone. Według mnie są one niepotrzebne.

_kondzio_
na forum od lutego 2021
daniel10
30.04.2021 11:44

"...piękny widok na miasto i otaczające go wzgórza..." ;) NO PIĘKNY WIDOK-DECH ZAPIERA ;) TYLKO NARZEKAMY NA WSZYSTKO TAKI NARÓD...JAKBY NIE BYŁO BARIEREK TO BYŁABY AFERA, ŻE NIE MA BARIEREK HAHAHA A ŻE AKURAT SĄ TO TRZEBA NARZEKAĆ, ŻE SĄ... TYLKO CZEKAĆ AŻ TĄ BABKĘ Z WNUCZKĄ AUTO PIEPRZNIE BO RUCH CORAZ WIĘKSZY TO CIEKAWE NA CO WTEDY BĘDZIE NARZEKAĆ JAK PRZEŻYJE...

daniel10
na forum od listopada 2017
man71
30.04.2021 11:32

Tak z ciekawości.. Ludzie chca za działkę tam lub w okolicach 8-10tys za ar.. Dosłownie cena jak w granicach Rzeszowa. . Wiem bo akurat jestem w temacie. Pozdrawiam wszystkich skapych "biznesmenów" z Krosna którzy myślą że mają złotego Graala. Dopóki będą takie ceny to będą tam tylko pola i to jest zasługa wylacznie właścicieli. Tak tylko dodam że patrząc na możliwości tego miasta to pod Krosnem cena za ar powinna nie przekraczać 4 tys.

man71
McG
30.04.2021 11:19

Pisze jak byk "pochylnie LUB schody i pochylnie"! nauczcie sie w UM czytac ze zrozumieniem! Wprost z tego wynika ze moga byc same pochylnie. Taki urzednik, ktory podpisal sie i wydal decyzje o takiej przebudowie powinien byc pociagniaty do odpowiedzialnosci karnej - za wydawanie pieniedzy publicznych na buble i powinien poniesc koszty z tego tytuly wlasnym majatkiem.

McG
Halina
30.04.2021 11:12

Widocznie maja za dużo pieniędzy

Halina
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta