DYSKUSJE
Wandale uszkodzili samochody. Policja szuka świadków
tate
21.04.2021 15:51
wyróżnione przez moderatora

Zbuntowani młodzi, gniewni czują się bezkarnie. Na pewno nie da się zabezpieczyć wszystkich dzielnic i ulic bo nie ma na tyle mundurowych, ale dziwi mnie fakt, że nie można namierzyć tych pseudo malarzy. Bloki, tunele, wiaty przystankowe i wszystko inne na czym "artysta" może się wykazać jest pobazgrane. Nie robią tego w dzień, no trzeba w nocy posłać służby, zatrzymać, ukarać i nagłośnić!

tate
na forum od listopada 2017
tadzik_radyjny
21.04.2021 14:35

towarzyszu abajujek, katolyku radiomaryjny:)

Od wymierzania kary są sądy, nawet dla takich wandali.

tadzik_radyjny
Konto zablokowane
zbych
20.04.2021 08:54

Kiedyś w nocy wracałem z miasta i widziałem 4 świrów znecajacych sie nad" przystankiem". Zadzwoniłem na policje a tam robia mi przesłuchanie - "kto ja jestem , " moj adres", "rysopis sprawcow", Mowie panowie to nie ja kopie po przystanku tylko bandyterka!!

zbych
madrosctegoswiata
19.04.2021 23:43

Dawna stara zasada by dała radę: "...oko za oko, ząb za ząb..." i jeszcze jedno ...każdy by chciał, jak coś jest nie tak według niego i w stosunku do niego, żeby Policja i wszystkie służby go broniły, a teraz poczytajcie wszystkie różne info i wiadomości, jak zrobił za dużo oskarżony Policjant...jak zrobił za mało oskarżony.. Policjant. To jak ma Policjant działać? Neutralnie? Nie da się! To tak jak w dzisiejszych czasach nauczyciel boi się ucznia i rodzica, a kiedyś? Uczeń bał się nauczyciela, i rodzica. Przykre, ale prawdziwe, zero szacunku. Komentujemy jak nie dotyczy nas, jesteśmy w tym najlepsi. Jak sprawa dotyczy nas, mamy pretesje dlaczego tak, o tak, a tak. Szanujmy się o walczmy z przestępczością i agresją razem.

madrosctegoswiata
na forum od grudnia 2020
agaleny
19.04.2021 22:00

Między 5.20 a 5.30 rano, od strony Biedronki szedł młody mężczyzna, był mocno pijany. Zatrzymywał się przy samochodach i kopał w nie z całej siły. Walił na oślep. Szczególnie mocno wyżywał się na białym samochodzie (combi).

agaleny
na forum od kwietnia 2021
isilda
19.04.2021 21:24

@ogr - priv, dzięki.

isilda
ogr
19.04.2021 19:57

Sprawdzić kamery w Centrum i Majstrze od godz. 5,15 - 5,40 powinno być widać zataczającą się pijacką mende. Powodzenia.

ogr
krzys
19.04.2021 16:36

Będą surowe kary to i takich rzeczy nie będzie. Nawet jak ich złapią ( w co wątpie )to może się okazać że ich rodzice są albo przy kasie , albo mają układy i nikt ich nie ruszy.

krzys
na forum od sierpnia 2018
tadzik_radyjny
19.04.2021 15:50

rogol tobie też by się przydało...

Jak zwykle milicja prosi o pomoc społeczeństwo.

Społeczeństwo może liczyć jedynie na łomot?

tadzik_radyjny
Konto zablokowane
mieszkaniec1
19.04.2021 15:19

A straż miejska od pilnowania pożądku w mieście ma to w du..e

mieszkaniec1
na forum od grudnia 2020
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta