Pomysł sympatyczny, ale wg mnie chybiony. Ten świat staje się coraz bardziej abstrakcyjny. Szmaty na twarzach przy 20 stopniach, już dziś panny w lekkich sukieneczkach, a na buźkach "majtki" większe chyba niż gdzie indziej. I teraz jeszcze śpiewanki w autobusach? W Krakowie niegdyś dzieci romskie ładnie zawodziły przy harmoniach, ale to były względnie NORMALNE czasy. Nie to, co teraz, kiedy dostaje się nie powiem czego od tych maszczydeł brrr. Nie wiem, czy każdy ma ochotę słuchać akurat gitarkowego repertuaru. Może mieć zły dzień, może wracać z następnej kolejki od kolejnego lekarza i mieć wszystkiego serdecznie... Średni pomysł. Dobry na wakacje, a nie na zaklinanie marnej rzeczywistości obecnej w ten sposób.
Nie wiem na ile to żart, a na ile poważny pomysł, ale jeśli to poważny pomysł, to jestem pełen podziwu dla krośnieńskiego MKS i myślę, że to najlepsza inicjatywa od lat.
Jeśli to żart na 1.4.21, to mega nie na miejscu.
Moi Kochani ! Ogłoszono to 1 kwietnia- wiadomo, iż jest to drobne kłamstewko a szkoda... Ja też oglądałam wszystkich naszych krośnian w "Szansie .." i chętnie zobaczyłabym i usłyszała Ich na żywo.
Pomysł za piękny, aby był prawdziwy. Pozdrawiam piszących i nasze "gwiazdy". KD
Dobre ......... szkoda, że to tylko od dziś.....
Piszecie,że puste autobusy, ale byłyby wesołe autobusy....... no ale dzis taki dzien, że mozna sobie pomarzyć
Koncerty w pustych autobusach, przecież prawie nikt MKSem nie jeździ i nie prędko jeździł będzie. Może jak szkoła wróci to trochę młodziezy się pojawi w dedykowanych kursach przed 8 rano i około 12-14.
Skoro MKS ograniczył kursy to wszyscy co mogli przesiedli się do samochodów i do komunikacji miejskiej nie prędko wrócą nawet gdyby była darmowa.
Wielka szkoda że to żart primaaprlisowy . 31.03.2021 jechalam linia E z dworca do Polanki i miałam okazję posłuchać fajnego wykonania jednego z polskich wielkich szlagierów. Fajne brzmienie fajne głosy. Bardzo miło się słuchało. Więcej takich inicjatyw i świat dookoła nas z pewnością byłby weselszy.