DYSKUSJE
"Moda jest wszędzie". Krośnianka stworzyła ubrania inspirowane spadochronami
morcin800
05.04.2021 11:00

nat92 - napisałem "pokazując nam ich przeróżne pomysły, działalność - lepszą lub gorszą". Nie szukajmy daleko - następny artykuł na portalu o panu ornitologu - jesteście żywą odpowiedzią na te wszystkie ankiety o życiu w krośnie, jakości życia itp. Pan ornitolog opisany w artykule - człowiek z pasją, ciekawy, kreatywny tak jak Ty - wyciągnąć zdanie klucz z jego artykułu ? "...Na co dzień pracuje w Krakowie...". Pozdrawiam, życzę powodzenia w swoich pomysłach i sukcesu. A jeszcze bardziej życzę prowadzenia tego typu działalności i pomysłów w Krośnie :)

morcin800
na forum od marca 2020
nat92
05.04.2021 01:49

Dlaczego w Krosnie nie mieszkam? Bo po studiach nie było tam dla mnie pracy. Praca na czarno, gdzie nadziana szefowa nie chciała płacic na czas i zabierała dla siebie moje bonusy... albo całkowity brak pracy w zawodzie. No to dlatego. No i tona smutnych ludzi, ktorym nic nie pasuje. Tylko oceniają i krytykują- nie mozna robic tego co się lubi bo zawsze znajdzie się jakiś zazdrośnik. Ja dlatego nie mieszkam z Krosnie jak juz musisz wiedziec mornic800. a jeśli wg Ciebie portal pokazuje tu przeróżne pomysły, ktore sa wg ciebie złe to pochwal się co sam robisz w Krośnie :) może będzie o czym pisać :)

nat92
na forum od kwietnia 2021
papaj87
04.04.2021 19:39

"o czemu nie tu nie mieszkasz ? Odpowiedź "NIEEEE!" oczywiscie, szkoda zycia zeby tu zyc, podkarpackie BAGNO mroczne wyludnione depresyjne, bez perpesktyw.

papaj87
na forum od listopada 2017
morcin800
04.04.2021 10:44

Nasz ukochany portal krosno24.pl od dłuższego czasu przybliża sylwetki różnych osób, pokazując nam ich przeróżne pomysły, działalność - lepszą lub gorszą. Tego pomysłu pozwolę sobie nie komentować. Jest pewna prawidłowość, która zdaje się potwarzać bardzo często wśród tych postaci, a kryje się ona w zdaniu "...w rodzinnym mieście nie bywa często...". Jak 95% moich znajomych - "krosno jest piękne, wspaniałe, to moje miasto", to czemu nie tu nie mieszkasz ? Odpowiedź "NIEEEE!"

morcin800
na forum od marca 2020
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA