Dlaczego w Krosnie nie mieszkam? Bo po studiach nie było tam dla mnie pracy. Praca na czarno, gdzie nadziana szefowa nie chciała płacic na czas i zabierała dla siebie moje bonusy... albo całkowity brak pracy w zawodzie. No to dlatego. No i tona smutnych ludzi, ktorym nic nie pasuje. Tylko oceniają i krytykują- nie mozna robic tego co się lubi bo zawsze znajdzie się jakiś zazdrośnik. Ja dlatego nie mieszkam z Krosnie jak juz musisz wiedziec mornic800. a jeśli wg Ciebie portal pokazuje tu przeróżne pomysły, ktore sa wg ciebie złe to pochwal się co sam robisz w Krośnie :) może będzie o czym pisać :)
"o czemu nie tu nie mieszkasz ? Odpowiedź "NIEEEE!" oczywiscie, szkoda zycia zeby tu zyc, podkarpackie BAGNO mroczne wyludnione depresyjne, bez perpesktyw.
Nasz ukochany portal krosno24.pl od dłuższego czasu przybliża sylwetki różnych osób, pokazując nam ich przeróżne pomysły, działalność - lepszą lub gorszą. Tego pomysłu pozwolę sobie nie komentować. Jest pewna prawidłowość, która zdaje się potwarzać bardzo często wśród tych postaci, a kryje się ona w zdaniu "...w rodzinnym mieście nie bywa często...". Jak 95% moich znajomych - "krosno jest piękne, wspaniałe, to moje miasto", to czemu nie tu nie mieszkasz ? Odpowiedź "NIEEEE!"
nat92 - napisałem "pokazując nam ich przeróżne pomysły, działalność - lepszą lub gorszą". Nie szukajmy daleko - następny artykuł na portalu o panu ornitologu - jesteście żywą odpowiedzią na te wszystkie ankiety o życiu w krośnie, jakości życia itp. Pan ornitolog opisany w artykule - człowiek z pasją, ciekawy, kreatywny tak jak Ty - wyciągnąć zdanie klucz z jego artykułu ? "...Na co dzień pracuje w Krakowie...". Pozdrawiam, życzę powodzenia w swoich pomysłach i sukcesu. A jeszcze bardziej życzę prowadzenia tego typu działalności i pomysłów w Krośnie :)