crosno
Może coś w waszym języku:
animalny element
chamska chołota
zdradziecka morda
kanalie
Nie żałuj sobie, jesteś przecież "yntylygyntym".
crosno mnie tam wszystko udowodniłeś:) Już wiem że nawet pisior z wyższym wykształceniem po studiach dziennych w Krakowie był, jest i pozostanie zwykłym warchołem i kołtunem ze słomą w butach.
Teraz jeszcze popłacz i rzuć hasełko typu:
"możecie sobie wierzyć w co chcecie może to nawet być Michnik lub Trzaskowski, mam to gdzieś.
Wasz sposób pisania i przepełnienie wyzwiskami, zero merytorycznej dyskusji świadczy jedynie o waszym marnym poziomie intelektualnym i poczuciu własnej wartości"
wysmarkaj się w rękaw, walnij "setę", pomódl się do kaczyńskiego i sp...dalaj....
TVP Info przegrało w sądzie z lekarzem z Krakowa. Telewizja ma wpłacić 10 tys. na WOŚP
TVP Info przegrało proces z lekarzem z Krakowa. Sprawa dotyczyła naruszenia dóbr osobistych, a dokładniej zilustrowania artykułu "Lekarz nie chce leczyć pacjentów z PiS sprzętem od WOŚP?" zdjęciem medyka.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26785951,(...)
...g.wno g.wnem pozostanie, nawet po studiach w Krakowie. Dziennych.
crosno powtarzasz się:) Już nie masz pomysłów na kolejne kłamstwka? Pisz do centrali trolli do tvpis.
O poziomie intelektualnym nie pisz bo ty go masz dwa metry pod śniegiem, tak samo jak moralność. Próbowałeś się dowartościować ale wyszedłeś na zwykłego kołtuna i pisowskiego buca, jak zwykle.
Wasilij_Zajcew - kim ty jesteś abym miał ci coś udowadniać?
Bronicie PO, TVN i wyborczej jak członkowie jakiejś sekty,
możecie sobie wierzyć w co chcecie może to nawet być Michnik lub Trzaskowski, mam to gdzieś.
Wasz sposób pisania i przepełnienie wyzwiskami, zero merytorycznej dyskusji świadczy jedynie o waszym marnym poziomie intelektualnym i poczuciu własnej wartości.
tadzik_radyjny@
pewnie masz rację. Kłamca i kapuś- idealne połączenie pisiackiego trolla...
Poznań. Legendarny napis wrócił po 40 latach. "Partyjny bełkot to nie informacje"
"Partyjny bełkot to nie informacje" - taki napis pojawił się w czwartek pod wiaduktem przy ulicy Nowowiejskiego w Poznaniu. To bezpośrednie nawiązanie do legendarnego napisu "Partyjny bełkot to nie informacja" namalowanego w grudniu 1981 r. przez opozycyjnego działacza Krzysztofa Stasiewskiego.
Ludziska nie dajcie się sprowokować do kłótni:)!
crosno@ tylko na to czeka, po prostu Was podpuści jednocześnie wysyłając zgłoszenia do Moderatora...
Porównanie dzisiejszej tvp do tej ze stanu wojennego jest krzywdzące dla tej drugiej. Co by nie mówić to poza dziennikiem teewizyjnym i kilkoma innymi programami to trzymała ona jakiś nieosiągalny dla dzisiejszej tvp poziom. Zwłaszcza w dziedzinie kultury i tego co się dziś nazywa misją.
crosno@ czytelnik Gazety Polskiej i TVP INFO - wszystko jasne!
Jakim trzeba być ograniczonym debilem aby czytać takie gówno.
Udowodnij pisowski kundelku!
Jest taka mała uwaga, ja nic nie pisałem o Kaczyńskim, o PiSie tylko wtedy jak odpisywałem na wasze posty, to samo dotyczy TVP, to wy w kółko PiS, TVP, Kaczyński...PiS TVP Kaczyński, ale co się dziwić posłowie PO na własnej konwencji robili dokładnie to samo. Nie martwcie się natręctwa można leczyć, ale chory musi się na leczenie zgodzić.