Gruby....... jest demokracja i ty masz takie zdanie....wolno ci.
Ja mam swoje spostrzeżenia i je tu wyraziłem, jesli zaś chodzi o sąd to wiem jedno, że z mamą jest w komitywie teraz, a jak kiedyś było, że wyrastał w takiej, a nie innej rodzinie i się z tego wykaraskał i wykształcił to jego duże osiagnięcie, a jego orientacja mnie nic do niej, mam wspaniałą koleżankę lesbijkę i co z tego.....jest towarzyska, koleżeńska, uczynna i dużo lepsza niż całe stado świętobliwych, nobliwych cnotek...... tyle.
Pozdrawiam grubaska....... ja tez mam swoje kiliogramy.....
Wiecie co..... jesteście żałośni..... opluwacie człowieka, zapewne w niedziele latacie do kościółka , do komunii, a opluwacie człowieka..../ tak wygląda wasza miłość bliźniego, łapki złożone do bozi , a usta pełne nienawisci i zawiści/.... , który o Krośnie mówi z dumą mimo i pomimo, że własnie tu nie głaskało go życie po głowie. Nie miał lekko, a jednak wykształcił się i został wykładowcą, był prezydentem miasta Słupska, jest europosłem..... czy plujecie na niego z dumy, czy z zawiści..... zanim naplujesz pomyśl jeden z drugim, bo czasem ta ślina może się odbić i spadnie na twoją buźkę świetobliwą .......
Mimo to zdrowia wam życzę fizycznego i psychicznego...... bywajcie mądrzejsi, zanim nawypisujecie głupot ....
ciekawe jak wyglądałby komiks o tym polityku lepszego sortu:)
Niektorztuzy upatruja w Biedroniu ze:zalatwi cos dla Krosna po znajomosci.
Tesknota za poprawa zycia jest ogromna i licza ze:A MOZE COS PO ZNAJOMOSCI bo to dzisiaj jest norma.
Panie Robercie
Uprzejmie informuję, że w Krosnie są nie tylko psychokatole, ale są też normalni.
Ci co plują na wszystkich sami żyją jak bydlęta. Czują w środku, że są niczym i tak się próbują dowartościować, i pouczają innych jak żyć. Katolicki kraj, wartości - RODZINA Z NIEBIESKĄ KARTĄ.
Pamietam spotkanie z Robertem w pałacyku w Polance-sala wypełniona po brzegi!!