Wspaniała inicjatywa, wspaniały cel. Myślisz pomagać, mówisz pomagać i pomagasz. Panią Kasię i jej męża poznałem w ubiegłym roku to wspaniali ludzie ,którzy niosą pomoc ciężko chorym. Cieszę się że moja żona należy do Waszej grupy hospicjum domowego. Życzę sukcesów i sił
Incjatywa godna pochwały - jakże często niedostrzegamy cierpienia niedoli, czy braku opieki - tuż obok nas, za scianą, za miedzą.. Brawo Dominik!
Witam "Anioły"- taka organizacja bardzo jest potrzebna. My wspieramy chorych - w tym i na nowotwory- od 30 lat. Chorych przybywa i myślę, że każdy z nas będzie mógł choć trochę takim ludziom w Ich tragicznej sytuacji pomóc.
Inicjatywa bardzo pożyteczna. Podoba mi się Wasze zaangażowanie, pomysły. Życzę gorąco powodzenia . Serdecznie pozdrawiam. KD
PS. Może w przyszłości uda się ,coś pożytecznego, dobrego ,zrobić razem ?....
Brawo dla takich ludzi!!!. Szacunek i Podziw dla dobrej roboty.
Wreszcie Krosno24 pisze o ludziach wartościowych a nie jak jakiś czas temu o ludziach którym w życiu nic nie wyszło i z tej flustracji promują ateizm. Po ludzku jest mi ich po prostu żal....
Uzupełniając swój
komentarz chcę zaznaczyć że moja żona jest pielęgniarką w hospicjum Pani Kasi i również pomaga chorym w ich domach