sprzęt pikarski - zwykły cienki poliester z wdrukowanymi reklamami, po prostu słaba jakość w porównaniu z nike czy adidasem...
No proszę jaki biznesmen od siedmiu boleści.Agresywny i chamski typ - kiedyś przyszedłem z reklamacją bo wcisnął synowi buty mówiąc że prawdziwa skóra, a oczywiście zrobione z ceraty. Prawie zostałem pobity przez tego ogra. Życzę jak najszybszego bankructwa
Proszę uważać ma TEGO Pana! Nie płaci ludziom za wykonaną pracę. Proszę się zastanowić zanim nawiążecie współpracę z Panem Krzysztofem Adamskim. Poza tym - jakość ubrań niska.
Niech opowie o ludziach jaki byl wspanialy kiedy podkladal ludzia swinie pod nogi,jak pojawial sie sklep o podobnych asortymencie ,jaki Sport Brand sprzedawal .
Mial 1000 loginow gdzie wystawial sobie opinie najbardziej pozytywne na swoj temat a przy okazji linczowal innych sprzedawcow w Galerii. Jestem przekonany/na ,ze ta wiadomosc zostanie usunieta w ciagu 10 min. Panie Adamski z Wsi Milcza ,dalej podklada Pan swinie ludzią. To nie droga do sukcesu ...
Oczywiście życzę sukcesów w rozwijaniu firmy, ale nie wiem, czy występ w telewizji rządowej był rzeczywiście promocją ;)
Teraz jest moda na morsowanie. Po co komu jakieś ciuchy?