Pisiacko Kacapski Cepie11
Już nawet pisopaci wiedzą że przegrają, tylko taki nieogarnięty, zmanipulowany matoł jak ty ma jeszcze złudzenia:)
Ja słyszałem, że kałczyński da na ciepło.Tyle już dał, bo dobry jest, kochamy go.On wszystko co nakradnie to rozdaje, więc ma do rozdania naprawdę sporo.
Pisiacko Kacapski Cepie 11@
Twój nick mówi wszystko....jesteś tylko sprzedajnym śmieciem i pożytecznym idiotą żoliborskiego kanalii i zdradzieckiej mordy.
Skąd elektorat PiSlamizmu może czerpać garściami głupotę? Dziedziczy się to z totalnym zaściankiem z którego się wywodzą plus mieszanie w pustych baniakach przez qrwizję i kler, sektę która manipuluje słabymi a co za tym idzie utrwala melepetanizm takich pkc11 o małym rozumku. Chciwość, sekta, cwaniactwo, alkoholizm, to ich atuty.
Znaczy że zarząd MPGK wywodzi się z PIS, prezydentem miaska Krosna jest przedstawiciel PIS, natomiast w radzie miasta przewagę ma....PIS,
W eurokołchozie afery korupcyjne to też wina PIS,
A dziadek Tuska był w AK
Sasin j powiedział że tania energia jest najważniejsza i że kraje z tanimi surowcami energetycznymi dobrze sobie radzą. Wstrzymałem oddech i czekałem co dalej powie, ale nic nie powiedział...
To jest pomysł piss na mieszkania. Podnieść ceny usług i energii do poziomu w którym ludzie przestaną płacić a następnie eksmitować dłużników i rozdać mieszkania swoim zwolennikom. Tylko Pinokio, Majtas Brudna Pała oraz Ojciec Radiowiec mógł na to wpaść. A to wszystko błogosławione przez obrońców pedofili z klubów gejowskich w seminariach. Wstawaj dalej ludu Polski z kolan, po zasiłki wstawaj. I pamiętaj że wstajesz po miskę ryżu.
Można palić w piecach pisowskimi tanimi obietnicami. Byłoby tak gorąco, że należałoby ciągle wietrzyć.
Zgadza się, bagno bez dna....ileż można kraść?