To nie jest piekarnia to fabryka ktora,pozostawil.
A mowia ze piekarze zyja dlugo.
Robert8, o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. Więc może hejterom podziękujmy. Myślę, że jeżeli ktoś miał z Markiem jakieś anse, to mógł to wyjaśnić z Nim osobiście. Takie moje - i nie tylko chyba - zdanie.
Bliski znajomy, z którym miałem kontakt od dawien dawna. Jeszcze za czasów, kiedy był pracownikiem na dole pod cukiernią. Rzadko można było spotkać tak otwartego na innych człowieka. Pomimo różnicy kilku lat wieku i zawodów zawsze bylo przy spotkaniu CZEŚĆ - CZEŚĆ, CO SŁYCHAĆ. Spooczywaj w pokoju Marku. Wyrazy współczucia dla Bliskich. Zabierają coraz młodszych, ale to nie od nas zależy.
Od jakiegoś czasu boję sie otworzyc gazetę, tv itd. Kazdego dnia ktoś znany, bliski, młody żegna się z nami.
Teraz będzie słodko tam "w górze".
RIP
Żal, że odzedł krośnianin, który był chlubą miasta. Niech odpoczywa w pokoju. Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
Komentarze powinny byc zablokowane pod tym artykułem , bo zaraz moze sie odezwać wielka grupa ludzi która pracowała u tego pana i miała nie przyjemnosc poznac go lepiej .
ś.p Pan Marek Bargieł był człowiekiem bardzo wrażliwym i empatycznym. Pamiętam jak na początku naszej działalnośći , przekazywał nam ciasta dla rodzin na święta. Zawsze wspierał akcje charytatywne.
Szkoda, że takich ludzi jest tak mało i tak szybko odchodzą....
Odpoczywaj w pokoju. KD
Lokal na Staszica wpisał się mocno w krajobraz Krosna, to pewne. Znów sama postać właściciela to bardziej najbardziej innowacyjna i przemysłowa gmina w tej części kraju jaką jest Krościenko Wyżne.
"De mortuis aut bene aut nihil" obecnie używane jest z premedytacją i według mnie niezgodnie z przesłaniem, o zmarłych zawsze należy mówić prawdę.