DYSKUSJE
Mistrz w swoim fachu. Nie żyje znany krośnieński cukiernik
lechu
07.11.2020 16:28

"De mortuis aut bene aut nihil" obecnie używane jest z premedytacją i według mnie niezgodnie z przesłaniem, o zmarłych zawsze należy mówić prawdę.

lechu
na forum od kwietnia 2019
rogol
07.11.2020 15:03

To nie jest piekarnia to fabryka ktora,pozostawil.

A mowia ze piekarze zyja dlugo.

rogol
Konto zablokowane
franek
05.11.2020 19:06

Robert8, o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. Więc może hejterom podziękujmy. Myślę, że jeżeli ktoś miał z Markiem jakieś anse, to mógł to wyjaśnić z Nim osobiście. Takie moje - i nie tylko chyba - zdanie.

franek
na forum od listopada 2017
franek
05.11.2020 19:03
wyróżnione przez moderatora

Bliski znajomy, z którym miałem kontakt od dawien dawna. Jeszcze za czasów, kiedy był pracownikiem na dole pod cukiernią. Rzadko można było spotkać tak otwartego na innych człowieka. Pomimo różnicy kilku lat wieku i zawodów zawsze bylo przy spotkaniu CZEŚĆ - CZEŚĆ, CO SŁYCHAĆ. Spooczywaj w pokoju Marku. Wyrazy współczucia dla Bliskich. Zabierają coraz młodszych, ale to nie od nas zależy.

franek
waga29
05.11.2020 16:39

Od jakiegoś czasu boję sie otworzyc gazetę, tv itd. Kazdego dnia ktoś znany, bliski, młody żegna się z nami.

Teraz będzie słodko tam "w górze".

RIP

waga29
memoria
05.11.2020 12:27

Żal, że odzedł krośnianin, który był chlubą miasta. Niech odpoczywa w pokoju. Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.

memoria
na forum od grudnia 2017
Robert8
05.11.2020 10:23

Komentarze powinny byc zablokowane pod tym artykułem , bo zaraz moze sie odezwać wielka grupa ludzi która pracowała u tego pana i miała nie przyjemnosc poznac go lepiej .

Robert8
trw_krosno
05.11.2020 07:43

ś.p Pan Marek Bargieł był człowiekiem bardzo wrażliwym i empatycznym. Pamiętam jak na początku naszej działalnośći , przekazywał nam ciasta dla rodzin na święta. Zawsze wspierał akcje charytatywne.

Szkoda, że takich ludzi jest tak mało i tak szybko odchodzą....

Odpoczywaj w pokoju. KD

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
kurnachata
05.11.2020 00:17

Lokal na Staszica wpisał się mocno w krajobraz Krosna, to pewne. Znów sama postać właściciela to bardziej najbardziej innowacyjna i przemysłowa gmina w tej części kraju jaką jest Krościenko Wyżne.

kurnachata
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA