nie do pomyslenia, że można nawoływać do zabijania innych ludzi, co to rośnie na naszych oczach z tych ludzi?
Ja nie wiem kto tak zchamił tych ludzi że to takie słowne bydełko. Im więcej pochodnych słów tzw. "kuref" w wypowiedzi publicznej tym jest gorzej z tym kimś.
Idzie nowe i nie da się już tego zatrzymać. Wyrosło nam świadome, obywatelskie i postępowe pokolenie. Stary porzadek zaczyna się walić. To jeszcze potrwa ale mury runą. A język ? - poprostu szczery, krzyczą co myślą i tak żeby dotarło. Wyglada to momentami tragikomicznie jak policja broni biura, którego nikt nie atakuje lub jak ci którzy bronią koscioła do którego i tak coraz mniej ludzi zagląda. Własnie tak się zaczynają rewolucje. Jak będzie i co z tego wyniknie nie wiadomo ale juz nie będzie tak samo.
Nie zapomnimy w następnych wyborach co nam zgotował PIS . Porażka jest pewna . PROTESTUJĄCE KOBIETY jesteśmy z WAMI.
Brawo brawo jeszcze raz brawopostawmy się , zlikwidować sena, urząd porezydenta, zmniejszyć liczbe posłow do 60, zlikwitować starostwa, urzędy marszałkowksie- utworzone przez buzka , aby były stołki dla kolesi.
tego karła z żoliborza trzeba wywieźc na taczce z gnojem i jego przydupasów, zdelegalizować kościól katolicki mafijną organizację z system finansowym piramidy, zwolnic natychmiast katechetów, kapelanów-jedni opowiadają banialuki , a drudzy nie robią nic. Znacjonmalizoiwać kościelne cmentarze i zamienić na komunalne. Z miejsca bedzie więcej funduszy na ochronę zdrowia. Rozliczyć też po, psl , sld , tez byli służalczy wobec kościoła. Zlikwidować komisję majątkową- pieniądze la lecznictwo. Księzy ukarać za pedofilię, zlikwidować lawednową mafię kościelna - tam dopiero jest LGBT
Fantastycznie. Wydaje się, że w obecnej sytuacji każdy taki ruch ma sens.
Primitimna dzicz, motloch, bolszewia w najgorszym wydaniu, cos co nie ma nic wspolnego z demokracja, kontutucja, praworzadnascia. Pogodladajcie sie na tych filamch co robicie, moze za jakis czas przyjdzie opamietanie !
Jestem z Was bardzo dumna !!! Krosno (wiadomo, że nie całe) stanęło na wysokości zadania. Każdy ma prawo wyboru. Kobiety mają prawo wyboru czy to się władzom podoba czy nie. Oglądnęłam cały protest (trochę za dużo wulgaryzmów jak dla mnie, ale skoro nie da się inaczej to może jest to też droga przekazywania swoich emocji. A emocji było dużo.) Kobiety bądźcie silne i odważne! Jestem a Wami !