DYSKUSJE
Protest w obronie praw kobiet. Spacer po mieście i pod biuro PiS
krosnianin71
27.10.2020 11:00

Podziękujmy tym którzy głosowali na pis . Niedlugo pis wprowadzi limity dzieci na jedno małżeństwo ... to jest chore je*ać pis

krosnianin71
na forum od listopada 2017
orlandus
27.10.2020 10:51

Do weber61 o czym ty człowieku piszesz??? Jaki islam?? Widzę że masz łeb zryty TVP i lepiej nie pisz tych głupot. Ja też jestem katolikiem i nie podoba mi się polityka kościoła w dzisiejszych czasach.

orlandus
wspanialed
27.10.2020 10:49

triador, po prostu nie mogę przemilczeć Twojego wpisu. Cóż za przedstawienie hipokryzji i obłudy!

Język protestujących kłuje Cię w oczy - na chamstwo tylko taka odpowiedź się należy. Brak poszanowania podstawowych praw kobiet, ba, całych rodzin! Te wszystkie dramaty i rozdrapane rany zostają w domach, z nimi ktoś musi się uporać/żyć.

Nie przytaczaj proszę "dobra" kościoła i zasług. Wszyscy rozumiemy, jak bardzo klerowi zależy na poszanowaniu człowieka, od poczęcia, od powstania płodu.

Ale tylko do momentu, gdy okazuje się być gejem lub innowiercą. Wówczas wasze "miłosierdzie" znika.

Szczyt kitu, hipokryzji i chamstwa.

Dlatego właśnie język jest zupełnie trafny.

P.s. smutne, że oburza Cię język, a nie uprzedmiotowienie kobiet. Witamy w XVI wieku!

wspanialed
na forum od lutego 2019
weber61
27.10.2020 10:38

Krosno to miasto konserwatywne .Ludzie wyznają wiarę katolicką i to dla nich kościół jest świetą matką.Nic tego nie zmieni.To co widać na tym filmiku to grupa w większości ludzi studiujących w Krośnie .To ludzie bardzo młodzi podlegający łatwo lewackim manipulacją.Sądzdę że większość z nich jest na utrzymaniu rodziców i jeszcze w swoim życiu nie zarabiali na swoje utrzymanie.Drodzy młodzi ludzie którzy tak często w większej grupie potraficie być zwykłymi barbarzyńcami kalającymi wszelkie świętości przypomnijcie sobie o tym że kto chce zniszczyć BOGA TEGO ZNISZCZY BÓG.Gdybyście żyli w mniej tolerancyjnym niż Polska kraju i przyszło by wam bezcześcić np meczety to wasze mlode życia szybko by się skończyły.Tak już jest na zachodzie europy.Tam islam szybko rosnie w siłę.W islamie zas kobieta jest niczym.Gdy zniszczycie więc to co przez wieki stanowiło siłę Polski będziecie niewolnikami.

weber61
popieram
27.10.2020 10:12
wyróżnione przez moderatora

Nie moglem brać udziału we wczorajszym proteście, ale identyfikuję się z wszystkimi, którzy protestują w słusznej sprawie. Najbardziej wkurza mnie to, że o zakazie aborcji decydyją przede wszystkim osoby bezdzietne z wlasnego wyboru.

popieram
orlandus
27.10.2020 09:58

Do triaador masz rację kościół bardzo pomaga ale posłuchaj wczorajszej wypowiedzi księdza Trzebińskiego w tvn. My Polacy mamy wybór tak jak Józek który poczuł powołanie i Małgosia która także poczuła powołanie i Ja to szanuje . Szanuje tych ludzi jako księdza i zakonnice. Nikt nie będzie mi mówił kim mam być. Ludzie z PiS gdzie żeście byli jak ludzie ginęli za wolność ogarnięcie się w końcu.!!!!

orlandus
pesaro
27.10.2020 09:47

"Głaszcz chama, to cię kopnie. Kopnij chama, to cię pogłaszcze." Wypiszcie dzieci z religii to może was zauważą.

pesaro
orlandus
27.10.2020 09:41

I teraz najważniejsze j..ac PiS. I tych którzy doprowadzili do tego. Do marek_1_44 a kto ma protestować "kapucyni" i fundamentaliści katoliccy.

orlandus
krosnianin71
27.10.2020 09:36

Co ludzie musza miec w głowie zeby glosoewac na PiS nawet teraz leci na TVP INFO jak gadają obietnice - przełączyłem . Dzięki tarczy antykryzysowej siedziałem 2 miesiące na bezrobociu. PiS to państwo zniszczy m pis to zło . Opamiętajcie się 500+ ?? Jeleni nabierają a artykuły co raz droższe , życie co raz droższe , ale nie 500+ i sie frajerów robi . Dzis zakazują aborcji , a jutro co ? opodatkują oddychanie ? Nakażą chodzić do Koscioła ? gdzie kolejna mafia próbuje wejść ludzią w głowy i wmawia kłamstwa . Żyć w tym państwie to prawdzie wyzwanie ...

krosnianin71
orlandus
27.10.2020 09:29

Dokoncze Jarek Kaczyński przecież zjadł już zęby na wychowaniu rodzinnym "kotów" wie doskonale co znaczy zarobić na Rodzine. I teraz pytanie czy Pan "prokurator UB" oczyszczony tylko przez Jarosława dalej orzeka w TK ,????

orlandus
/9
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA