Jest to bardzo smutne, że po raz kolejny nikt o pracownika nie walczy. Zobaczcie sami jak zamykają bądź zwalniają w kopalniach jest wielka awantura i od razu są bardzo wielkie pieniądze na odprawy a tutaj .... Ludzie głosujecie na PIS a PiS nic nie robi w temacie ludzkim interesuje ich tylko jak zresztą wszystkie formacje partyjne obstawianie stoleczkow dla siebie i dla rodziny. PS dzisiaj dostałem rachunek z PGE nic tylko usiąść i zapłakać masakra.
Szkoda że traci pracę tylu porządnych fachowców. Zawsze odnosiłem wrażenie, że branży lotniczej nic nie ruszy. Lotnictwo to przyszłość.
Pewnie w następnym artykule napiszecie że jeden zakład w Godrich zamykają - wcale by mnie to nie zdziwiło patrząc na to jaki kryzys ma branża lotnicza
Zgadzam się z przedmówcą "wed" przecież Mati mówił że tarcza antykryzysowa jest więc jak jest czy jej nie ma ? Ciekawe kiedy w urzędach będą zwalniać ?
Zabrakło informacji ile osób zostalo zwolnionych z kadry kierowniczej oraz o ile procent obniżono wypłaty pozostałym ,30-40%? W końcu brak im kompetencji skoro doprowadzili do takiej sytuacji.
Czekam na artykuł pt. ZWOLNIENIA W URZĘDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nieeeeee karaluchy są nietykalne !!!!!!!!!!!!!!!!
To tarcza już nie działa ? Mateusz mówił, że nikt nie straci pracy a nawet jeszcze zyska
Jako były pracownik uczczę to minutą ciszy. Mógłbym dużo powiedzieć o tej firmie, ale po co ? Ogólnie ok. Zwolnienia zwolnieniami. Mniejsza produkcja to i zwalniają, choć jak sami piszą w artykule od przyszłego roku. W sumie już w tym roku jest wdrażany nowy samolot do produkcji i podwozie do niego. Ale skoro z Krosna w tym roku zwolnią około połowy załogi to kryzys musi być poważny.
towarzyszu abajujek:) trochę pomyliście fakty: nie "odnosiłem" tylko "donosiłem" :):):)