Podkarpacka zablokowana na skrzyżowaniu z Krakowską o 13:38, policja wypuszcza w tym czasie samochody z Popiełuszki i Krakowskiej a cała Podkarpacka stoi przez 40 minut. Jak start przewidziany na 14 to dlaczego nie można było upłynnić obwodnicy? Zamknięcie jej 15 minut później nie stworzyłoby żadnego zagrożenia !!!
Podkarpacka zablokowana na skrzyżowaniu z Krakowską o 13:38, policja wypuszcza w tym czasie samochody z Popiełuszki i Krakowskiej a cała Podkarpacka stoi przez 40 minut. Jak start przewidziany na 14 to dlaczego nie można było upłynnić obwodnicy? Zamknięcie jej 15 minut później nie stworzyłoby żadnego zagrożenia !!!
Tak się zastanawiam po jaką cholere na sygnale dzwiękowym i świetlnym wyje samochód uprzywilejowany przed i za wyścigiem sugerując jakieś nieszczęście w okolicy? Po co ? Kto za to odpowiada ? Matoły.
Wczoraj jechałem DK9 i sobie postałem w korku bez ruchu 45 min w Kolbuszowej. Gównowyscig przybudówwki PISu paraliżujący życie setkom, a raczej tysiącom ludzi.
Tak się zastanawiam, kto wyraził na to zgodę. Obwodnica w remoncie, a w/w ulice z trasy przejazdu i bez kolarzy są nieprzejezdna. Jednym słowem geniusz w czystej postaci. Gratuluję tym, którzy nad tym pracowali.
jo tyz chciol jechac ino mi te kolka boczne powykryncali