Ja bardzo lubię Wietnam, gdyż do pewnego czasu było tam tak skromnie jak w Polsce.
Sukcesem będzie dotrwać do wiosny... W Krośnie działa ponad 30 lokali, jednak tylko kilka dobrze prosperuje, reszta jedzie na oparach albo na dotacji...
Trochę słaba lokalizacja, no i raczej zbyt mało osób w tym regionie preferuje kuchnię Azji...
Ludzie w tych stronach chcą dużo i tanio... Większość chce albo pizzę / kuchnię włoską albo typowo polską kuchnię, trochę sieciowych fastfoodów, od czasu do czasu jakiś kebab (choć w Krośnie to raczej nie konkretnego ma kebaba) i tyle...
@zbych - Daj spokój, krośnioki so wychowane na schabowym z kartoflami i łomasto ze skwarek a nie tam jakies glizdy, makarony, ryż i inne sojowe frykasy.
Musimy byc bardziej otwarci na nowosci! To ze lokal innej narodowości, nie powinno uaktywniać naszego wewnetrznego "zaścianka" Brawo informatyk!
Tak jest napisane na ich stronie i nikt dziś nie odbiera, a poza tym Pan odbierający telefony mówi słabo po naszemu i błędnie interpretuje zamówienia - przynajmniej na tą chwilę :). kupowałam "13", chciałam wymienić makaron na inny zgodnie z menu, a dostałam dodatkowy.... oczywiście odpłatnie. Już było wszystko spakowane jak przyjechałam odebrać. Ale było smaczne....
coś mi się wydaje, że nie pracują w niedzielę - taki mały błąd...
Niedlugo bedziecie pracowac tylko na zarcie a buty bedziecie nosic po starszym bracie.
Czekałem na taki lokal a szczególnie na zupy i mam nadzieję, że się nie zawiodę, obronić się może tylko jedzeniem bo na zewnątrz i wewnątrz nie zachęca. Młodziutkiej autorce "przypomnę", że w ubiełym tysiącleciu na targowicy funkcjonował bar Pekin :)
Johny nie wypowiadaj się za kogoś! Lokalizacja może i słaba ale ludzie chcą takiego jedzenia jak najbardziej. Widać z reszta po frekwencji. W Krosnie działa dużo lokali ale gdzie można zjeść naprawdę smacznie?