6 wpisów z tego 4 to hejt. Co w tym złego że człowiek otworzył biuro poselskie. To chyba trzeba się cieszyć bo poseł ma być dla ludzi. Ci co hejtują bez sensu to albo totalnie skażeni pisią TVP albo nie napiszę co jest z ich IQ bo nie wypada obrażać anonimowo, ale naprawdę niektórzy powinni zastanowić się co piszą. Podejrzewam, że nawet jakby Kasprzak rozdawał ludziom sztabki złota to też pisiory rozpoczęliby wściekły hejt. Ale sekta tak już ma.
PSL to typowe "przydupasy" SLD, albo PO. Jedynym porządnym człowiekiem z PSL-u był marszałek Józef Zych. To dzięki Waldemarowi Pawlakowi byłemu szefowi tej partii, płaciliśmy za ruski gaz najdrożej w Europie. Ten gościu powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. I dziwić się, że gospodarka nijak nie mogła ruszyć. Jak nie hamowała jej komuna i przydupasy. To PO - PSL pod bacznym okiem "ryżego króla Europy".
No i zaczyna sie. Mam pytanie co Pan Kasprzak zrobil dla powiatu krośnieńskiego?? Bo to co zamierza przed wyborami już każdy chyba wie. Ludzie Pan Samalocik wygrał na podkarpaciu a pytanie co zrobił dla Nas mieszkańców naszego powiatu. Mamy czas na rozliczenie pseudo posłów i senatorów . Zaufajmy tym co rzeczywiście warto czyli tym co coś zrobili dla naszego miasta. Miasto jest podzielone tak jak cała Polska, nie dzielmy sie na tych lepszych i gorszych. Wybierzmy ludzi z naszego okręgu,którzy coś zrobili i nie miesiac przed wyborami ale przez całą kadencję. Proponuję zrobić debate na krosnienskim rynku wszystkich kandydatów do parlamentu (dla tego co coś obieca i wygra a nie zrealizuje zaproponujemy "pręgierz" ,który od stuleci jest na rynku). A teraz do Dewast czytałem twoje wpisy nie wiem czy jesteś z Pis czy z innej partii czy po prostu masz charakter narzekania - jestem krosnianinem z krwi i kości i jestem dumny z władz miasta po poprzednich rządach potrafili się odnaleźć i zrobili naprawde fajne miejsce do którego wszyscy chętnie wracaja. Potwierdzeniem tego są opinie ludzi którzy wyjechali z Krosna za Zimki gdzie na rynku oprócz co dwutygodniowych koncertów Arki Noego nie było nic.
.....miał szanse wygrać w drugiej turze, ale się do niej nie dostał.....hahahahahaha , ci politycy to the bille