DYSKUSJE
Poseł PSL otworzył w Krośnie swoje biuro poselskie. Kontakt telefoniczny
flapjack
09.08.2020 07:02

.....miał szanse wygrać w drugiej turze, ale się do niej nie dostał.....hahahahahaha , ci politycy to the bille

flapjack
na forum od listopada 2017
lyterat
07.08.2020 15:00
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: prywatne docinki użytkowników
lyterat
Konto zablokowane
wed
06.08.2020 21:36

6 wpisów z tego 4 to hejt. Co w tym złego że człowiek otworzył biuro poselskie. To chyba trzeba się cieszyć bo poseł ma być dla ludzi. Ci co hejtują bez sensu to albo totalnie skażeni pisią TVP albo nie napiszę co jest z ich IQ bo nie wypada obrażać anonimowo, ale naprawdę niektórzy powinni zastanowić się co piszą. Podejrzewam, że nawet jakby Kasprzak rozdawał ludziom sztabki złota to też pisiory rozpoczęliby wściekły hejt. Ale sekta tak już ma.

wed
jaroslaw_kulawy
06.08.2020 17:37
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: prywatne docinki użytkowników
jaroslaw_kulawy
na forum od lipca 2020
lyterat
06.08.2020 16:54
lyterat
Konto zablokowane
abajurek33
06.08.2020 15:28
abajurek33
Konto zablokowane
lyterat
06.08.2020 15:14
lyterat
Konto zablokowane
abajurek33
06.08.2020 14:44

PSL to typowe "przydupasy" SLD, albo PO. Jedynym porządnym człowiekiem z PSL-u był marszałek Józef Zych. To dzięki Waldemarowi Pawlakowi byłemu szefowi tej partii, płaciliśmy za ruski gaz najdrożej w Europie. Ten gościu powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. I dziwić się, że gospodarka nijak nie mogła ruszyć. Jak nie hamowała jej komuna i przydupasy. To PO - PSL pod bacznym okiem "ryżego króla Europy".

abajurek33
Konto zablokowane
orlandus
06.08.2020 10:55

No i zaczyna sie. Mam pytanie co Pan Kasprzak zrobil dla powiatu krośnieńskiego?? Bo to co zamierza przed wyborami już każdy chyba wie. Ludzie Pan Samalocik wygrał na podkarpaciu a pytanie co zrobił dla Nas mieszkańców naszego powiatu. Mamy czas na rozliczenie pseudo posłów i senatorów . Zaufajmy tym co rzeczywiście warto czyli tym co coś zrobili dla naszego miasta. Miasto jest podzielone tak jak cała Polska, nie dzielmy sie na tych lepszych i gorszych. Wybierzmy ludzi z naszego okręgu,którzy coś zrobili i nie miesiac przed wyborami ale przez całą kadencję. Proponuję zrobić debate na krosnienskim rynku wszystkich kandydatów do parlamentu (dla tego co coś obieca i wygra a nie zrealizuje zaproponujemy "pręgierz" ,który od stuleci jest na rynku). A teraz do Dewast czytałem twoje wpisy nie wiem czy jesteś z Pis czy z innej partii czy po prostu masz charakter narzekania - jestem krosnianinem z krwi i kości i jestem dumny z władz miasta po poprzednich rządach potrafili się odnaleźć i zrobili naprawde fajne miejsce do którego wszyscy chętnie wracaja. Potwierdzeniem tego są opinie ludzi którzy wyjechali z Krosna za Zimki gdzie na rynku oprócz co dwutygodniowych koncertów Arki Noego nie było nic.

orlandus
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA