No i zaczyna sie. Mam pytanie co Pan Kasprzak zrobil dla powiatu krośnieńskiego?? Bo to co zamierza przed wyborami już każdy chyba wie. Ludzie Pan Samalocik wygrał na podkarpaciu a pytanie co zrobił dla Nas mieszkańców naszego powiatu. Mamy czas na rozliczenie pseudo posłów i senatorów . Zaufajmy tym co rzeczywiście warto czyli tym co coś zrobili dla naszego miasta. Miasto jest podzielone tak jak cała Polska, nie dzielmy sie na tych lepszych i gorszych. Wybierzmy ludzi z naszego okręgu,którzy coś zrobili i nie miesiac przed wyborami ale przez całą kadencję. Proponuję zrobić debate na krosnienskim rynku wszystkich kandydatów do parlamentu (dla tego co coś obieca i wygra a nie zrealizuje zaproponujemy "pręgierz" ,który od stuleci jest na rynku). A teraz do Dewast czytałem twoje wpisy nie wiem czy jesteś z Pis czy z innej partii czy po prostu masz charakter narzekania - jestem krosnianinem z krwi i kości i jestem dumny z władz miasta po poprzednich rządach potrafili się odnaleźć i zrobili naprawde fajne miejsce do którego wszyscy chętnie wracaja. Potwierdzeniem tego są opinie ludzi którzy wyjechali z Krosna za Zimki gdzie na rynku oprócz co dwutygodniowych koncertów Arki Noego nie było nic.