DYSKUSJE
MKS w kryzysie. Ostre cięcie rozkładu i wyższe ceny biletów
Dewast
02.08.2020 22:11

@rekkoon, Jak byś deklu nie czytał, to byś nie mógł odpowiedzieć. Skoro odpowadasz, to geniuszu znaczy , że jednak przeczytałeś? Poniał?

@jarosław kulawy, Brawo, wreszcie jest jeden, który potrafił logicznie mni zagiąć. Teraz wytłumacz to @rekkoon, bo ja nie znam waszego dialektu. Jeszcze raz, chylę czoła. PS. Nie jestem wyborcą Dudy, PIS i PO to jedno zło

Dewast
na forum od listopada 2017
jaroslaw_kulawy
02.08.2020 14:38

dewast@ "wyborco" dudy, a ty skąd wiesz że wyróżnione przez moderatora posty zawierają przytyki do PiS skoro nie czytasz?

jaroslaw_kulawy
na forum od lipca 2020
rekkoon
02.08.2020 14:27

przecież wyraźnie pisałem że nie czytam wypocin pisopatycznej chołoty:) czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?

rekkoon
Konto zablokowane
Dewast
02.08.2020 12:39

@rekkoon, To ty jesteś pewnie z tych "intelgentnych" wyborców PO, który nie przeczytał mojego niewyróżnionego komentarza a jednak wie o czym jest. Brawo Ciekawe czy tego też nieprzeczytasz?

Dewast
rekkoon
02.08.2020 10:05

ja nie czytam niewyróżnionych, bo wiadomo ze piszą pisopachołki i zawsze są odniesienia do Tuska i PO:)

rekkoon
Konto zablokowane
Dewast
02.08.2020 01:04

PS Wy też tak macie, że komentarzy wyróżnionych przez moderatora nawet nie czytaci, bo wiadomo, że będzie w nich jakieś odniesienie do PIS oczywiście niepochlebne?

Dewast
Dewast
02.08.2020 00:58

I podwyższeniem cen biletów MKS chce zachęcić ludzi do korzystania? No gratuluję, to może od razu do 5 zł, bedzie większa zachęta. Mi przestało się opłacać, gdy podnieśli ze 1,8 do 2,4 chyba, bo samochodem już wyjdzie mi taniej. Jeszcze raz Brawo dla SK i PO

Dewast
lechu
30.07.2020 22:29

do orlandus, za internetem:

"Przypomnijmy, że córka Kasi Kowalskiej pod koniec marca poważnie zachorowała, o czym jej mama poinformowała w mediach społecznościowych. Zapłakana i bardzo przejęta piosenkarka wyjaśniła, że Ola przebywa w Anglii, a o jej stanie zdrowia dowiedziała się z telefonu, który otrzymała ze szpitala. „Dzisiaj dostałam telefon z Anglii ze szpitala, w którym leży moja córka, z pytaniem o zgodę na intubację mojej córki” - powiedziała piosenkarka na nagraniu opublikowanym na Instagramie. Nie powiedziała wprost, że jej córka została zarażona koronawirusem, ale wskazywał na to apel, z którym zwróciła się do swoich fanów. – Chciałabym was tym filmikiem sprowokować do myślenia, czy rzeczywiście musicie wychodzić z domu, jeżeli to nie jest koniecznie – zaapelowała Kowalska. – Młodzi ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, co się dzieje. Nie potrafię płakać, choć dziś już przepłakałam wiele godzin! Jeśli musicie zostać w domu, zostańcie w domu – podkreśliła.

Na drugi dzień nagranie zniknęło z profilu Kowalskiej. Jakiś czas później okazało się, że chociaż objawy Oli wskazywały na zarażenie koronawirusem, córka Kowalskiej zmagała się z inną chorobą niż COVID-19."

lechu
na forum od kwietnia 2019
misiek63
30.07.2020 20:49

Więc to dla tego ktoś kasuje przystanki w Szczepańcowe,ponoć sprawca nie do wykrycia...................................................

misiek63
orlandus
30.07.2020 10:48

Do paw szacun masz całkowitą rację. Byle by Cię nie dopadło to gówno. Z dodrukowaniem pieniędzy też masz rację natomiast że szmatami na ustach niestety musimy być. Powód do zakładu gdzie pracuje przyjeżdżają ludzie ze Śląska praktycznie na ekipę która przyjeżdża ktoś z ich rodziny miał COVID-19 wg ich relacji jest czego się bać.. i jestem za tym aby w Krośnie Straż Miejska bądź Policja nakładała odpowiednie sankcje a brak przestrzegania przepisów obostrzajacych .

orlandus
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA