Oczywiście najgorsi są ci bezobjawowi, dlatego podstawa to skuteczne mycie rąk - https://www.youtube.com/watch?v=sLa_QiWulPE, oraz dystans, koniecznie 2 metry, jak już musimy gdzieś wyjść.
Oj będzie jeszcze z tego płacz!!! Wystarczyło trochę poluzować restrykcje i cymbałom się wydaje że jest bezpiecznie!!! Idioci chcą chorować to niech chorują ale czemu innych potem narażają???
takie jedzenie kojaży mi sie tylko z jednym sanepid.....
po widoku co sie działo w jednym takim na gsmp załóż 2018 masakra
niektórzy rolnicy mają czyściej w oborach....
To widzę, że już chyba wszystkie choroby podpinają pod tego "wirusa" co by nie było ma katar ? COVID!, gorączka ?COVID!, biegunka ? COVID!, strzyka mnie w doopie ? COVID! ciekawe. Tak samo ciekawe jak słynne wesele w Nawojowej gdzie uroczystość się odbyła 11 Czerwca czyli jak dobrze liczę 34 dni ( no w zasadzie 35 ) i teraz nagle jest 150 ludzi zakażonych ( a podobno czas inkubacji to maksymalnie 14 dni ) - to idąc tym rozumowaniem około 15 Sierpnia pewnie będzie wysyp nowych zakażeń bo wystarczy zobaczyć co się działo na wiecach wyborczych.
Od początku byliśmy informowani o 2 osobach zarażonych z Krosna w tym jakiś czas temu ujawniono 1 osobę jako ozdrowieniec, natomiast nie było wiadomo nic o tej drugiej osobie, teraz juz wiemy kim jest , gratuluję więc powrotu do zdrowia.
Endrju89
Ja właśnie zostałem wypisany ze szpitala. Moje informacje pochodzą z pierwszej ręki od Krośnieńskich ratowników medycznych. Ministerstwo swoje a realia są inne.
@shadow1965 - Co Ty za przeproszeniemm pieprzysz ? Dane pochodzą z Ministerstwa Zdrowia, aktualne na : 15.07.2020 10:00 : 1)Śląskie 14 032, 2)Mazowieckie 5 499, 3)Łódzkie 3 488, 4)Wielkopolskie 3 322, 5)Dolnośląskie 2 991, 6)Małopolskie 2 137, 7)Opolskie 1 015, i dopoiero na 8 miejscu Podkarpackie 979
Bardzo szmaczne, ale higieniczie zaryzłem mydłem - oczywiscie posypanym Vegetą