Panie Prezydencie , proszę się określić kim Pan jest ! przed wyborem na prezydenta był Pan praktykującym katolikiem a teraz popiera pan LGBT. Głosowałem na Pana i jest mi wstyd
abajujek :) ty kapusiu siedzisz na poubeckiej emeryturze i srasz pod siebie ze strachu że Trzaskowski ci ją obetnie:) przestań łgać
Czemu wszyscy się ekscytują wiekiem emerytalnym ? Obecna emerytura jest już średnio o 300 zł. niższa niż jeszcze 5 lat temu- taki jest skutek obniżenia wieku emerytalnego. Jeszcze 10-15 lat i będzie obywatelska - 900 zł. na twarz. A narzekają na 8 lat rządów PO to chyba ci co ich nie pamiętają tylko słuchają TVPInfo. Łatwo nie było, ale wiele grup zawodowych zarabia teraz relatywnie mniej (ktoś się musi złożyć na socjal), był światowy kryzys, ale w pewnym momencie jako jedyny kraj PKB mieliśmy dodatni i kryzys przeszliśmy w miarę normalnie. W dobie kryzysu zbudowano tysiące kilometrów autostrad podczas gdy PiS w ciągu 5 lat oddał może 50 km. i to było tylko dokończenie inwestycji za PO - więc o jakich ty inwestycjach mówisz krośnianin ? Z miliona mieszkań, które PiS miał wybudować oddano niecałe tysiąc - to totalna porażka - w dobie takiej hossy nic nie drgnęło. Ja osobiście nie widzę żadnej różnicy między życiem 8 lat temu a teraźniejszym. Może tylko tyle, że strach się odezwać np w obronie LGBT bo zaraz można dostać w twarz albo mieć zrysowane auto. A ludzie którzy zadrą z PiS np kierowca Seicento są brutalnie gnojeni bo Szydłowa spieszyła się do domu na kolację. Sądy są pisie, prokuratura pisia, policja pisia, pisi wyrób prezydentopodobny - niedobrze się robi.
Wyróżnione tylko komentarze popierające "Mopsa" Trzaskowskiego. Brawo dla portalu "Krosno24" za obiektywizm !!!
Wyróżnione tylko komentarze popierające "Mopsa" Trzaskowskiego. Brawo dla portalu "Krosno24" za obiektywizm !!!
Ja jestem na emeryturze i dynda mi czy młodzi wybiorą Trzaskosia, czy mohery Dudę. Wiem tylko jedno, że Trzaskoś wraz z senatem będzie wetował wszystkie ustawy. Natomiast totalna opozycja zacznie złośliwie składać wotum nieufności dla rządu. Co zaowocuje tym, że Trzaskoś rozpierniczy parlament i zarządzi nowe wybory. Wówczas wszystko zacznie się od początku. Emerytowi niewiele trzeba, zawsze jakoś przeżyje. Młodzi obudzą się z ręką w nocniku i zrozumią, że nie było jak za rządów PiSiorów. Platworma już nieraz nas wydymała. Bolączką Polaków jest to, że mają krótką pamięć i muszą założyć okulary. Bo słabo widzą.
Panie prezydencie Przytocki ! – najlepszy prezydent to taki, który nie wie w jakich latach był posłem i jak głosował odnośnie ważnej dla Polaków ustawy emerytalnej ?
Proszę podać konkretne jego osiągnięcia ! Nie zadowala mnie to, że nie zmieni ustaw wprowadzonych przez obecnego prezydenta.
Cały artykuł w linku, a fragment dotyczący jego wiarygodności poniżej.
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/eme(...)
Trzaskowski w sobotę w Sorkwitach na Mazurach był pytany o stanowisko w sprawie wieku emerytalnego, ponieważ "cztery lata temu jako poseł głosował przeciwko obniżeniu tego wieku".
"Cztery lata temu nie byłem posłem" – powiedział wtedy Trzaskowski i zaznaczył, że dzisiaj trzeba się wsłuchać w to, co mówią obywatele. Po zakończeniu konferencji prasowej Trzaskowski rozmawiał chwilę ze swoimi sztabowcami. Po chwili podszedł do mikrofonu i oświadczył, że chce skorygować swoją wypowiedź dotyczącą wieku emerytalnego, "bo dzisiaj trzeba korygować wszystko". "Cztery lata temu byłem posłem i to bardzo dumnym, ale nie głosowaliśmy wtedy podwyższenia ani obniżenia wieku emerytalnego" – powiedział Trzaskowski.
"Chcę wyjaśnić jedno nieporozumienie – w 2012 r. ja nigdy nie głosowałem za podwyższeniem wieku emerytalnego, natomiast rzeczywiście cztery lata temu było głosowanie o obniżeniu wieku emerytalnego i wtedy zagłosowałem przeciw" – przyznał później tego samego dnia w Ełku (woj. warmińsko-mazurskie).
Trzaskowski deklarował też, że zawetuje każdą ustawę, która będzie chciała podwyższyć wiek emerytalny, czy zlikwidować 500 plus, dlatego że "umiem wyciągać wnioski i słuchać obywateli
Pedofilia, korupcja polityczna, wyzysk starych ludzi, buta ,pycha i pogarda dla tych którzy ich nie wspierają.Rząd dotuje takich ludzi pieniędzmi podatnika!!! Jeżeli tego właśnie chcesz i to Ci się podoba to głosuj na Dudę!!!
Brawo Panie Prezydencie Krosna !! Chciałoby się powiedzieć: Brawo Krosno !!