Nie zdziwi mnie fakt, gdy tak oczekiwana i bardzo nam potrzebna inwestycja Via Carpatia S 19
https://pl.wikipedia.org/wiki/Via_Carpatia#/media/Plik:La_Premier_ministre_polonaise_Beata_Szydlo_faisant_une_pr%C3%A9sentation_de_Via_Carpatia.jpg
będzie blokowana lub jej powtanie zostanie znacznie odłożone w czasie, przez skrajnie lewicowego Trzaskowskiego, bo kraść trzeba mieć co !
Już zapowiedział wstrzymanie inwestycji przekopu Mierzeji Wiślanej, która uniezależnia nas od Rosji.
Trzaskoś to marionetka chybcikiem zamieniona za Kidawę. Gdyby wybory odbyły się w planowanym terminie (10 maja) kandydatka POKO dostałaby tęgie lanie. Pomimo tej zamiany i tak zwycięży Prezydent Andrzej Duda. Społeczeństwo dokładnie wie kto najbardziej zasługuje na urząd prezydenta RP.
pozwolicie, że rozwinę swą myśl !
"nasz" przytocki po-wski tw "krasnal"
to taki przygasający przydrożny PET
Szanowni Krośnianie odpowiedzcie na pytanie, czy biednym ludziom zyje sie lepiej za rządów PO czy teraz?
Brawo panie Prezydencie. Co Pan dokonał nie trzeba nikmu wyjaśniać, bo tylko ślepcy tego nie widzą. Cieszy mnie że w obecnych czasach fałszu, obłudy i koniunkturalnego katolicyzmu ktoś z wielkimi osiągnięciami ma odwagę wypowiedzieć swoją opinię. Jeszcze raz brawo.
Bardzo dobrze brawo panie Prezydencie , przypomnijcie sobie jak Kaczyński wyzywał naszego Prezydenta w szkole muzycznej !!! Nie pamiętacie tego ???
BRAWO PANIE PREZYDĘCIE PRZYTOCKI . ZAWSZE BYŁEM ZA PANEM .PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ IDIOTYCZNYMI KOMENTARZAMI W STYLU POPRZEDNIKA umberto --poprostu znaczy to mały człowieczek .
Jak mogę słuchać takiego Przytockiego, skoro gość nie potrafi sobie poradzić nawet z komarami w mieście.Tylko Duda.
Tyle ile Krosno otrzymało od PiSiorów to od 3 dekad nigdy. Krośnianie dostali wór złota i narzekają, że jest za ciężki.