Panie prezydencie Przytocki ! – najlepszy prezydent to taki, który nie wie w jakich latach był posłem i jak głosował odnośnie ważnej dla Polaków ustawy emerytalnej ?
Proszę podać konkretne jego osiągnięcia ! Nie zadowala mnie to, że nie zmieni ustaw wprowadzonych przez obecnego prezydenta.
Cały artykuł w linku, a fragment dotyczący jego wiarygodności poniżej.
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/eme(...)
Trzaskowski w sobotę w Sorkwitach na Mazurach był pytany o stanowisko w sprawie wieku emerytalnego, ponieważ "cztery lata temu jako poseł głosował przeciwko obniżeniu tego wieku".
"Cztery lata temu nie byłem posłem" – powiedział wtedy Trzaskowski i zaznaczył, że dzisiaj trzeba się wsłuchać w to, co mówią obywatele. Po zakończeniu konferencji prasowej Trzaskowski rozmawiał chwilę ze swoimi sztabowcami. Po chwili podszedł do mikrofonu i oświadczył, że chce skorygować swoją wypowiedź dotyczącą wieku emerytalnego, "bo dzisiaj trzeba korygować wszystko". "Cztery lata temu byłem posłem i to bardzo dumnym, ale nie głosowaliśmy wtedy podwyższenia ani obniżenia wieku emerytalnego" – powiedział Trzaskowski.
"Chcę wyjaśnić jedno nieporozumienie – w 2012 r. ja nigdy nie głosowałem za podwyższeniem wieku emerytalnego, natomiast rzeczywiście cztery lata temu było głosowanie o obniżeniu wieku emerytalnego i wtedy zagłosowałem przeciw" – przyznał później tego samego dnia w Ełku (woj. warmińsko-mazurskie).
Trzaskowski deklarował też, że zawetuje każdą ustawę, która będzie chciała podwyższyć wiek emerytalny, czy zlikwidować 500 plus, dlatego że "umiem wyciągać wnioski i słuchać obywateli
Młodzi na wybory, jeśli chcecie mieszkać w normalnym, europejskim, praworządnym, tolerancyjnym i proekologicznym kraju, gdzie kościół się nie wtrąca do polityki, nie ograbia państwa i nie chowa pedofili... To głosujcie na Trzaskowskiego,....... A jeśli chcecie kraju z zatęchłym odorem średniowiecza, gdzie jedna partia uwłaszczyła się na Polsce i Polakach, łamie praworządność, przejmuje niezależne instytucje, gdzie się chroni i ułaskawia pedofili, a rządzący wiecznie dzielą naród na lepszych i gorszych, i wiecznie chodzą z krzywymi gębami..... To głosujcie na Adriana vel długopisa, który słucha tylko zwykłego posła bez trybu.
Mam to w d... na kogo on będzie głosował. ja będę głosował na Dudę jak cała moja rodzina, znajomi i miliony innych. Nie oddam głosu na kogoś kto Warszawa zle zarządza a co dopiero całym państwem. To ze rafalek ma dobra prasę jest oczywiste bo wszystkie media to lewackie goowno głównie z niemieckim kapitałem .
Chcecie do końca życia zbierać szparagi w rajchu???
Glosujcie sobie na Rafałka co oczyszczalnią ścieków nawet nie potrafi zarządzać .
Przypomnij sobie jeden z drugim stawki za godz pracy na umówię śmieciowej przy PO !!! Przypomnij sobie bezrobocie, walki co tydzień i afery jedna za drugą. Ja pierd... czy wy naprawdę macie taką sklerozę??? Podoba wam się LGBT, związki gejów i brak jakichkolwiek inwestycji w Polsce? Głosuj na warszawiaka, przecież to on powiedział ze po co nam mega lotnisko skoro niedługo będzie w Berlinie qwa jego Mac! Za tą wypowiedz w normalnym kraju byłby skończony ale polactwo nie myśli wcale!
Gdyby szejkowie w Dubaju mieli rozumek jak rafalek to dziś Dubaj byłby martwą pustynią i niczym więcej. wlacz myślenie wyłącz TVN!
Zgadzam się z p. prezydentem Przytockim. Lepszym kandydatem na p.prezydenta jest R. Trzaskowski.
Przypomnijcie sobie ile było marszy, protestów po podpisanych ustawach- nie zawsze zgodnych z Konstytucją i prawem. Kto podzielił nas , nawet w rodzinach.
Czas zakończyć tą wojnę i przestrzegać Konstytucji, Prawa . Wierzę, że nie zrobi tego p. Duda.... KD
Nie tylko pedofil. Prezydent Duda ułaskawił też trzech sprawców przemocy domowejhttps://natemat.pl/314161,kogo-jeszcze-ulaskawil-d(...)
jacy wyborcy, taki prezio-dęt:)
Przytaczam wypowiedź Borysa Budki w wygranej sprawie PGNIG z rosyjskim GASPROM
https://www.codzienna.net/wygrana-z-gazpromem-6-mi(...)
"Egzekwowanie 6,2 mld PLN przez PGNiG od Gazpromu, wygląda dobrze tylko jako propaganda. Tak naprawdę to atak rządowej spółki na prywatne przedsiębiorstwo. Ci którzy dziś się z tego cieszą nie rozumieją że jutro może to spotkać ich firmę. W dodatku taki ruch psuje relacje z Rosją.
— Borys Budka (@czlowiek_bobr) 15 czerwca 2020 "
Układ PO-PSL 8 lat okradał Polskę i chcą to robić nadal.
Gerwazy
Komu bliżej do ruskich ?
Trzaskowski to skrajnie lewicowy kandydat, to kontynuator żydowskich rządów PO i Hanny Gronkiewicz-Waltz w Warszawie
Kto jest prezydentem dla normalnych ludzi? Posłuchaj :
https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/duda-w-b(...)
Panie prezydencie Przytocki ! – najlepszy prezydent to taki, który nie wie w jakich latach był posłem i jak głosował odnośnie ważnej dla Polaków ustawy emerytalnej ?
Proszę podać konkretne jego osiągnięcia ! Nie zadowala mnie to, że nie zmieni ustaw wprowadzonych przez obecnego prezydenta.
Cały artykuł w linku, a fragment dotyczący jego wiarygodności poniżej.
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/eme(...)
Trzaskowski w sobotę w Sorkwitach na Mazurach był pytany o stanowisko w sprawie wieku emerytalnego, ponieważ "cztery lata temu jako poseł głosował przeciwko obniżeniu tego wieku".
"Cztery lata temu nie byłem posłem" – powiedział wtedy Trzaskowski i zaznaczył, że dzisiaj trzeba się wsłuchać w to, co mówią obywatele. Po zakończeniu konferencji prasowej Trzaskowski rozmawiał chwilę ze swoimi sztabowcami. Po chwili podszedł do mikrofonu i oświadczył, że chce skorygować swoją wypowiedź dotyczącą wieku emerytalnego, "bo dzisiaj trzeba korygować wszystko". "Cztery lata temu byłem posłem i to bardzo dumnym, ale nie głosowaliśmy wtedy podwyższenia ani obniżenia wieku emerytalnego" – powiedział Trzaskowski.
"Chcę wyjaśnić jedno nieporozumienie – w 2012 r. ja nigdy nie głosowałem za podwyższeniem wieku emerytalnego, natomiast rzeczywiście cztery lata temu było głosowanie o obniżeniu wieku emerytalnego i wtedy zagłosowałem przeciw" – przyznał później tego samego dnia w Ełku (woj. warmińsko-mazurskie).
Trzaskowski deklarował też, że zawetuje każdą ustawę, która będzie chciała podwyższyć wiek emerytalny, czy zlikwidować 500 plus, dlatego że "umiem wyciągać wnioski i słuchać obywateli