Mam to w d... na kogo on będzie głosował. ja będę głosował na Dudę jak cała moja rodzina, znajomi i miliony innych. Nie oddam głosu na kogoś kto Warszawa zle zarządza a co dopiero całym państwem. To ze rafalek ma dobra prasę jest oczywiste bo wszystkie media to lewackie goowno głównie z niemieckim kapitałem .
Chcecie do końca życia zbierać szparagi w rajchu???
Glosujcie sobie na Rafałka co oczyszczalnią ścieków nawet nie potrafi zarządzać .
Przypomnij sobie jeden z drugim stawki za godz pracy na umówię śmieciowej przy PO !!! Przypomnij sobie bezrobocie, walki co tydzień i afery jedna za drugą. Ja pierd... czy wy naprawdę macie taką sklerozę??? Podoba wam się LGBT, związki gejów i brak jakichkolwiek inwestycji w Polsce? Głosuj na warszawiaka, przecież to on powiedział ze po co nam mega lotnisko skoro niedługo będzie w Berlinie qwa jego Mac! Za tą wypowiedz w normalnym kraju byłby skończony ale polactwo nie myśli wcale!
Gdyby szejkowie w Dubaju mieli rozumek jak rafalek to dziś Dubaj byłby martwą pustynią i niczym więcej. wlacz myślenie wyłącz TVN!