Na Korczyńskiej w laboratoriach Diagnostyki można zrobić testy na przeciwciała serologiczne i kasetkowe za niecałe 100zł
"Halo? Covid? -Ty skur**** ... grypa była jest i będzie ale prosty lud tego nie zrozumie. Kto ma umrzeć to umrze a wy sracie w pory jak małe dzidziusie."
- createko
Uwielbiam takie wpisy. Jak jesteś zdrowy fajnie się pisze, ale jak śmierć ci zacznie patrzeć prosto w oczy to nagle nie ja chcę żyć i nawet cyrograf z diabłem podpisze, taka osoba.
"Poczytajcie jak po-ski przytocki pies skamle, używając kilku nick-ów.lyterat & rekkoon & foks9 & cywilny kapłan & reaktywatorTe konta logują c się do k24 w większości korzystają z IP urządzeń UM Krosna "
-krasnal24
Skąd bierzesz takie dane?
"A wiecie co jest jeszcze najśmieszniejsze ? Do sklepu bez maseczki antymadatowej nie wejdę ale na wiecach wyborczych setki ludzi było bez tych szmat na twarzach a dystans jaki mieli to najwyżej kilka cm! No i gdzie ten wirus ? hahahah CIEMNOTA!, Rząd WAM pluje w twarz a Wy myślicie, że pada deszcz."
-Endrju89
Niby inteligętny ale nie dokońca. Nie ma zachorowań nawet jak nie srosujesz się do rygoru bo większość ludzi zarażonych i podajżanych o zarażenie odzolowaliśmy. Kwaratanna, możesz w necie poczytać. Więc czysto statystycznie, prawdopodobieństwo że ktoś się zarazi spada, jak np zmiejszysz ilośc nosicieli "na wolności" z 1000 do 10.
Nie wiem czy wy ludzie nie macie własnego rozumu i ślepo wierzycie we wszystko (oczywiście tylko to co pasuje) z neta?
rogol. z calym szacunkiem.ale są leki. TCM ma setki ziół i grzybów leczniczych. zgoogluj. znasz angielski?
a z medycyny tzw akademickiej -chlorochina .duży temat. wiadomo że na każdego działa inaczej. ale przepisywanie abaxow tj antybiotyków czyli związków działających na bakterie czy ibuprofenu no to klęska polskich lekarzy.
zależy co czytasz.hehe.
krasnal były milicyjny kapuś, ormowski kundel, obecny pisowski sygnalista. złodziej i oszust z prawomocnymi wyrokami sądowymi. katolik.
Zdrowi renciści i inwalidzi a za to wszystko płacimy My zwykli ludzie a konował liczy kasę !!!
Jak dotad nie ma lekarstwa na virusa i to badanie tylko dla robienie wrazenia jak to sluzba zdrowia dba o obywateli.
Wymaz nie daje100% pewnosci czy jest virus czy nie.To tylko pozbycie sie strachu dla bojazliwych za pieniadze.
A czy szpital bedzie placil odszkodowania po negastywnym wyniku a pacjent zejdzie na virusas.
W Krosnie jak narazie nie ma epidemi inawet miejsca dla chorych na to w szpitalu ani specjalistow wtejdziedzinie.
Moze sie myle ale to poprostu wykorzystywanie pandemi do robienia pieniedzy.
Mam zla opinie o krosnienskim szpitalu jak moj brat zarazil sie tam wirusowym zapaleniem pluc i zmarl.
Wybory wygrane, teraz możecie mnie w dupę pocałować.