Osoby uwięzione na kwarantannie - to rozumiem, ale inne? Po cholerę im taki test. Co to za testy które w poniedziałek wychodzą dodatnie, we wtorek ujemne, w środę dodatnie albo ujemne. To już jak już ktoś jest strasznie ciekawy, to oznaczyć przeciwciała z krwi - wynik bardziej miarodajny, a badanie kosztuje do 300 zł.
Nie stać mnie od lipca jestem bezrobotny i innej pracy nie znajdę, a ceny w sklepach. Szok. Wchodzisz i stówki nie ma. Predzej mnie powalona polityka państwa zabije niż koronawirus.
Śmiech na sali, ludzie obudźcie się, nie ma żadnego wirusa, a nawet jeśli jest to zmutował 10razy i jeśli mielibyście umrzeć to od dwóch miesięcy by was nie bylo
125 MLN - Na testy na wirusa których nie używamy, 200 MLN - na respiratory których nie ma, 7 MLN - na maski nie będące maskami filtrującymi, 70 MLN - na wybory których nie było, 5 MLN - na worki na karty wyborcze - Cudze pieniądze zawsze najłatwiej się wydaje - w końcu kolejny pachołek i kukiełka PiSu i Jarosława K. A tak na marginesie test za 500 zł który nie jest nawet miarodajny! Jak już chcecie się testować to tylko z krwi! Tak na marginesie, najważniejsze że długoPISY przekonały do siebie emerytów, bezrobotnych, wieś i słabo wykształconych. Innymi słowy ci, których najłatwiej zmanipulować... Niestety, takie prawo demokracji, że głos mało rozgarniętego i człowieka rozsądnego ma taką samą wagę. A tych pierwszych statystycznie jednak więcej.
To tylko lekko ponad 1/3 wypłaty w krośnieńskich zakładach. Obywatele PiS nie stać Was. Powinniście sznurkiem ustawiać się aby zasilić budżet "apostoła" Łukasza
Brawo Panie Szumowski. Test kupiony u Turków po 24 zł za sztukę. Badanie 500 zł. To jest przebitka. Wy umiecie robić kasę. Krośnianie zamieńcie 500+ na Test+ to będziecie mieli na następny miesiąc 500+. Dobre.
Nieźle, 500 zł. To chyba te darmowe testy co Szumowski z bratem załatwili. Głosujcie na Dudę czyli de facto na Kaczyńskiego i jego sektę.
Halo? Covid? -Ty skur**** ... grypa była jest i będzie ale prosty lud tego nie zrozumie. Kto ma umrzeć to umrze a wy sracie w pory jak małe dzidziusie.