DYSKUSJE
Andrzej Duda kłamie. Nie odwiedził Krosna, gdy był prezydentem
guderian
26.06.2020 05:15

Ale się hejterzy napracowali. Niestety wyraz "puki jest" poprawnie pisze się: dopóki jest. Pukać można do drzwi sasiada lub sąsiadkę. Zawodnicy lubiący wyraz "lewactwo", którzy zatracili zdolność samodzielnego myślenia, z mózgiem obrzęknietym przekazem z telewizora niczym mokra gabka powinni przestudiować życiorys Władka Gomułki. Bo bardzo narzekają że "zakłodów pracy nimo nowych".

guderian
na forum od listopada 2017
Dewast
26.06.2020 03:58

Do InvisibleLara, Widzisz, problem w tym, że Duda nie skłamał, skłamał natomiast portal krosno24, pisząc swoja interpretacje, słowa odwiedził. Drogie krosno24, odwiedził, to nie to samo co spotkał się z mieszkańcami. Wytłumaczę na przykładzie. Ja wczoraj odwiedziłem dworzec w krośnie, ale nie spotkałem się tam z podróżnymi, po prostu tamtędy przebiegał skrót do miejsca, do którego podążałem.Tak przy okazji, ta wazelina typu "wyróżnione przez moderatora" to czysta żenada, bo o jakiejkolwiek uczciwości nie śmie nawet pomyśleć. Na krosno24 linia partii jest mocno wyznaczona...A Trzaskowskiego: milion bezrobotnych w jeden dzień, wam jak rozumiem, nie przeszkadza?

Dewast
atenik
26.06.2020 00:33

Taki sam baner jak na Podwalu wisi na kaplicy na ulicy Kletówki "zawiadywanej" przez proboszcza Fary, będącego jednym z kilku księży obecnych na PISowskim spotkaniu w 2019 r. w szkole muzycznej.

atenik
na forum od marca 2019
shot24
25.06.2020 23:44

Jestem Krośniakiem, cieżko pracuje, płace podatki, mam dwoje dzieci i mieszkanie na kredyt - ale jestem szczęśliwy. W Krosnie czuje sie bezpiecznie. Jestem ZWYKŁYM człowiekeim. Nie wiem skąd ta nagonka na 500+. Jasne że zdarzaja sie elementy, które źle to wydatkują, mi to ratuje skórę. Głosuje na Dudę.

shot24
errata
25.06.2020 22:10

Uwaga! Nikt nie spodziewa sie hiszpańskiej inkwizycji!

errata
krosnu24
25.06.2020 20:26

Redakcja szuka rozgłosu tam gdzie go nie ma i probują wszystkiego by tylko zaszkodzić, taka natura lewactwa niestety...Słychać chamstwo i piski z obawy na to że PAD ponownie może być wybrany, to normalne z obawy na rozliczenie ich z lewych interesów i układów.

krosnu24
Konto zablokowane
rekkoon
25.06.2020 17:52

krasnal to egzemplarz elektoratu dudy: szczerbata pełna nienawisci morda i cuchnący wódą oddech. Ot,polaczek i katolik:)

rekkoon
Konto zablokowane
matti181181
25.06.2020 17:42

Ojojoj. Jakoś przeżyjemy tę zniewagę.

matti181181
na forum od listopada 2019
rekkoon
25.06.2020 17:41

krasnal były milicjant i kapuś znowu pijany:) na mieście mówią że znowu go widziano jak na tylnym siedzeniu obrabiał dzidę lokalnego plebana:)

rekkoon
Konto zablokowane
krasnal24
25.06.2020 17:39

lyterat & rekkoon & foks9 & cywilny kapłan & reaktywator

to przytocki po-wski krasnal, antypisowiec i antykatolik z zaburzeniami schizofrenicznymi.

Kto cię wybrał na tak prestiżowe stanowisko kolejny już raz ?

Osoba, która używa takiego języka, nie powinna nas reprezentować.

krasnal24
Konto zablokowane
/11
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA