viserion - tu widać różnicę w klasie zwolenników i przeciwników PiS. Czy ja kogokolwiek obrażam? Nie interesuj się, po co i do kogo wyciągam ręce. Darmo nie biorę. Imie me legion - przyznaj, kto oprócz Trzaskowskiego i Dudy ma duże szanse na II turę?
ciekawykrosnianin widzę że w partii panika:) Ale oprócz Trzaskowskiego są inni kandydaci. Dlaczego myślisz zero-jedynkowo? Oprócz Dudy i Trzaskowskiego są inni kandydaci i oni też mają programy.
ciekawykrosnianin większych idiotyzmów już dawno nie czytałem. Skąd ci takie głupoty do głowy przychodzą? Idąc tokiem twojego "rozumowania" wyborcy pisu głosują na Dudę dlatego żeby chronić sukienkowych pedofili.
Mądre to? Tak samo durne jak twoje pierdolamenta. Dlaczego twierdzisz że pozostali kandydaci nie mają programów? Bo ty ich nie znasz?
Jakie programy? Czy nagle Trzaskowskiemu sie odmienilo i obiecuje rozdawnictwo? Jego koledzy zabrali kilka lat emerytury, nie dali nic biedniejszym, bo pieniędzy nie ma i nie będzie. Ktoś, kto nagle obiecuje kokosy, a wcześniej je zabrał nie jest wiarygodny. Mi się wyraźnie lepiej żyje i jak nie byłem fanem PiS, to na Dudę zagłosuję. Zresztą retoryka opozycji jest jasna-głosujcie na Trzaskowskiego, nie dlatego, że będzie służył ludziom, tylko dlatego, żeby nie wygrał Duda.
ciekawykrosnianin większych idiotyzmów już dawno nie czytałem. Skąd ci takie głupoty do głowy przychodzą? Idąc tokiem twojego "rozumowania" wyborcy pisu głosują na Dudę dlatego żeby chronić sukienkowych pedofili.
Mądre to? Tak samo durne jak twoje pierdolamenta. Dlaczego twierdzisz że pozostali kandydaci nie mają programów? Bo ty ich nie znasz?
Wiecie, jaka jest zasadnicza różnica między wyborcą Dudy a innych kandydatów? Ci glosujący na Prezydenta są świadomi swojej decyzji, widzą, że od paru lat żyje się lepiej. Widzą co zrobił, znają Jego poglądy i program. Natomiast większość wyborców innych kandydatów nie zna ich programu (może go nie mają), nie wiedzą co kandydat proponuje. Głosują po prostu przeciw Dudzie, co jest żałosne. Idąc na wybory mam głosować za kimś. Jak widać niektórych łatwo ogłupić. Obyście się nie obudzili z ręką w nocniku.
125 MLN - Na testy na wirusa których nie używamy, 200 MLN - na respiratory których nie ma, 7 MLN - na maski nie będące maskami filtrującymi, 70 MLN - na wybory których nie było, 5 MLN - na worki na karty wyborcze - Cudze pieniądze zawsze najłatwiej się wydaje.
Szczęść Boże!
Nasz Złotousty Premier Mateusz Morawiecki w czasie jednego wywiadu stwierdził, że Nasz Umiłowany Prezydent Andrzej Duda odpowiadał będzie jedynie przed Bogiem i historią.Wniosek jest jeden, oczywisty i jednoznaczny - Jarosław Kaczyński jest Bogiem.
Amen.
"Duda, wybitny fachowiec, znawca prawa. On prawo ma w jednym palcu, a ten palec ma w Dudzie"
ciekawykrosnianin a po co?:) Dyskusja z kupionym wyborcą nie ma najmniejszego sensu:) Ty ciągle myślisz zero-jedynkowo. To że do drugiej tury wejdzie POPiS jest wiadome ale są wyborcy którzy będą głosować w zgodzie z własny sumieniem a nie za srebrniki.