W sumie taka normalna sprawa ale widocznie szkoła i społeczeństwo widzi to inaczej.
Piekna robota--szkoda ze nie było panow z "Naftowki"-przy udzielaniu pomocy??
Dziewczyny! Szacun i życzę Wam wszystkiego dobrego! Oby to dobro, które bezinteresownie dałyście z siebie, wróciło do Was ze zdwojona siłą :)
Szkoła może być dumna ze swoich uczniów i zadowolona, że te lata nauki nie idą na marne. Pozdrawiam!
Szacunek dziewczyny. A co do Pana Zbigniewa bardzo dobry nauczyciel jego lekcje z pierwszej ponoć mam do dziś w głowie a już upłynęło paręnaście lat. Pozdrawiam
Dziewczyny nie znam was, ale kłaniam sie nisko aż po same kule. Brawo ! Jesteście super !
W Naftówce zawsze prężnie działało PCK i były zawsze profesjonalne szkolenia z ratownictwa. Kończyłem naftówkę 38 lat temu i działalęm w szkolnej drużynie medyczno sanitarnej, Zawsze wygrywaliśmy wojewódzkie zawody medyczno sanitarne. Praktycznie zawsze albo Naftówka albo liceum z Nowego Żmigrodu. PCK opiekowała się pani Maria Fedak. Duża grupa działała w miejskiej grupie społecznych instruktorów młodzieżowych PCK. Przez lata byłem przewodniczącym tej grupy. Jestem dumny, że te tradycje w naftówce są do dzisiaj i te wspaniałe dziewczyny uratowały tego człowieka. Dzięki nim można nadal wierzyć w człowieczeństwo w tych okropnych czasach. Prawdziwe bohaterki współczesności. Weszły w dorosłe życie z piękną kartą. Kłaniam się w pas, do samej ziemi!
Dziewczyny ogromny szacunek za odwagę i skromność. Bezinteresowna pomoc drugiemu, w szczególnie w tak ekstremalnej sytuacji zasługuję na najwyższe uznanie. Trzymam kciuki za spełnienie planów o wymarzonych studiach. Zasługujecie na wszystko co najlepsze !
Wspaniale Dziewczyny, Swietny Nauczyciel! Gratulacje!
Najwazniejsze zeby nie spanikowac na widok krwi.
Czlowiek naprawde ma duzo krwi a rozlanie cwiartki krwi powoduje u wiekszosci ludzi panike.