No to sukces! 44 % z aplikujących dostało wsparcie przy kuresie 3,8 PLN za $ to 26 600 PLN - GRATULUJĘ!!!!
Mam jednak kilka pytań:
1. Ilu redaktorów w całej redakcji k24 pracuje na etat z pełnym ZUS?
2. Jaka jest metodologia liczenia wejść na stronę k24.pl= - 1 mln to dużo? A Krosno ma 40 tyś mieszkańców (realnie) - nie wiem jak się to ma do wejść?
3. Czy wszystkie media miały szansę skorzystać z grnatów, czy tylko neolibelarne?
:)
Z rzetelnośćią to raczej tutaj to tak jak by dać grant "gazecie wyborczej" usuwanie nie wygodnych komentarzy i manipulacja...zawiodłem się na google...
Hahaha wartościowe, rzetelne dziennikarstwo. Dobre sobie. Wsparli lewacki portal tylko takie wspieraja. Tuba propagandowa. Tylko idiota uwierzy w takie brednie
Bóg zapłać Google!
Ale nie trzeba było, nasz Umiłowany Prezydent z pewnością podpisałby kolejne 2 mld dotacji na krośnieńską telewizję. A co? Ma gest!
Ja Wam się kochani przyznam że nie oglądałem ani jednego odcinka tego show więc nie było chyba to aż tak ważne. Lecz to są pieniądze giganta medialnego i może on je rozdawać komu chce.
Jak dostaniecie list gratulacyjny od posła Piotra B. To koniecznie opublikujcie.
Na dobry ekspres do kawy powinno wystarczyć. Będziecie mogli wypisywać większe bzdury, z jeszcze większym zaangażowaniem.