lyterat & rekkoon
przytocki po-wski krasnalu, antypisowcu i antykatoliku z zaburzeniami schizofrenicznymiKto cię wybrał na tak prestiżowe stanowisko kolejny już raz ?Osoba, która używa takiego języka, nie powinna nas reprezentować.
jeszcze raz:)
co zrobił "urzędujący wtedy "prezydent" lech kaczyński w sprawie uwolnienia porwanego Polaka?
W końcu dali ci 5 stów na twoje bachory, więc na wrak samolotu zabrakło. A dziadziowi SB-kowi 13-tą emeryturę też dali w nagrodę, że wyrywał ludziom paznokcie na żywca
personabajurek33to poormowskie ścierwo robi ze mnie picowską hołotę:)nie mam zamiaru dyskutować z tym kapusiem i pałownikiem:):):):)Ten mondrala lyterat wzorem swoich sowieckich idoli, obrzuca mnie stekiem kłamstw i pomówień robiąc ze mnie jakiegoś konfidenta ikomunistyczne ścierwo. Nie mam zamiaru dyskutować z takim prostakiem i hipokrytą.
abajurek33@ jesteś idealnym przykładem samozaorania. Z Twojej propagandy zostało tyle, ile z histerycznych wrzasków Dudy na spędach.
jeszcze raz:)
co zrobił "urzędujący wtedy "prezydent" lech kaczyński w sprawie uwolnienia porwanego Polaka?
abajujek:) nie sądź wszyskich wedle swojej parszywej rodzinki:) to ty poormowski kundlu pałowałeś i donosiłeś na kolegów a teraz udajesz "katłolyka i picowca":)
abajurek33 "Talibowie rządali okupu, jednak ówczesny polski rząd pod wodzą ryżego Donalda i szefa MSZ mondryjasza Radzia Sikorskiego, nic nie zrobili żeby uratować Piotra Stańczaka. "
a gdzie był wtedy lech kaczyński?:) możesz odpowiedzieć "picowski" aparatczyku? tyle wtedy znaczył pisowski "prezydent" co i teraz maliniak:)
NULL!!!
józek przekręciarzu i złodzieju -do budy!!!