Wspaniale Panowie! Jak miło czytać o młodych, zdolnych ludziach, a do tego jeszcze z naszego miasta i okolic. Inżynierowie górą. BRAWO!
654321 Żeby ci tego tlenu czasem nie zabrakło, bo niedotlenienie mózgu nawet przez niedługi czas może doprowadzć do trwałych zmian, a może już doprowadziło....
Super. SZCZYTNY cel.tylko podawanie czystego tlenu przez wiele godzin jest toksyczne i to bardzo .delikatnie mowiac.Zaraz zaraz a co podaje się chorym na covid? ???
Gratuluję , życzę sukcesów w Polsce i na świecie. Tak się składa, że jednego pana trochę znam i jest mi z tego powodu bardzo miło.
Polak potrafi ! To powiedzenie dzisiaj bardzo często się sprawdza. Pozdrawiam KD.
Na swiecie produkuje sie masowo bron do zabijania ale tej do ratowania ludzi nie.
Mam nadzeje ze: ci mlodzi ludzie beda jaskolkami krore moga to zmienic.
Jestem dumny z nich zwlaszcza ze: tez pochodze z Krosna.
Czym się my Polacy różnimy się od Żydów? Żydzi wspierali i nadal wspierają wybitnych, utalentowanych i mądrych ludzi. Natomiast w Polsce młodym zdolnym ludziom rzucają kłody pod nogi i często wyśmiewają ich pomysły. Albo wykorzystują ich wiedzę, dając im za to grosze.
Wsadż sobie łeb do worka foliowego i zaciśnij na parę minut to się dowiesz jakie, a może i amerykę zobaczysz...