Jestem studentką 2 roku i piszę pracę magisterską o Krośnie, dlatego też bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która pomoże mi w napisaniu pracy. Dziękuję bardzo. Link poniżej
Zdrowie jest ważne, gdyż bez zdrowia ciężko i inne sprawy lecz faktycznie trzeba powoli odmrażać zakłady pracy będące w postoju-wiadomo ryzykując chorobą. Znów obecnie Huta Krosno glass cieszy się dosyć dobrą renomą, jak byłem w styczniu na rozmowie o pracę to było 5 kandydatów na 1 miejsce.
Tak to jest jak "warszawka" zarządza firmą. Właściciele, nie mają zielonego pojęcia o tej firmie i branży. Świadczy o tym prosty fakt. Jeżeli byli ludzie z regionu we władzach firmy, nie było źle, późniejsze pseudo prywatyzacje, przewróciły firmę, dojenie trwa, a mleko się już kończy. Dolar prawie za 4,2 zł i dalej nie wystarcza, a takie były szumne zapowiedzi. Jeżeli huta się przewróci, zapłacimy za to wszyscy w regionie, a Prezes pójdzie gdzieś indziej podnosić PKB kraju.
Zamówienia są ,całą parą ruszają do pracy od 4.05 to po co postojowe?(wydoić państwowe pieniądze) Za szkło to odbiorcy będą płacić gruszkami?jeśli walutą to POWINNA być płynność fnansowa proste.
@zbych - jakbym tego nie liczył to w podczas największego poboru nie ma więcej niż 10m3 na minutę...
Chłopie w zakładach pracy nie obowiązują maski jeśli nie masz kontaktu z klientami.
to z Krośnieńskich Hut Szkła została już tylko jedna huta?