Wiadomo kaczor jest gotów podpalić Polskę byle móc rządzić. Po mnie choćby potop. Gościa męczy sumienie za Smoleńsk. Jest super niebezpieczny bo właściwie nie ma nikogo. Ani żony, ani dzieci, nie ma się nawet przed kim wstydzić za to co robi. Nawet jego ojciec ostrzegał przed nim.W tym wszystkim najgorsze jest to, że znajduje takich Sasinów, Terleckich, Dudów, Piotrowiczów itp. Przykro, że w naszym mieście ma niezłe grono zwolenników.
Najpierw się z tego śmiałam, potem dziwiłam, teraz bierze mnie obrzydzenie. Jak można nisko upaść dla zdobycia władzy. "Po trupach do celu" to była przenośnia, teraz stała się realistyczna, ale bezzębnemu i jego chłoptasiowi na posyłki to zupełnie nie przeszkadza. Zero odpowiedzialności, sumienia i honoru. Jak na coś takiego można głosować ?
I bardzo dobrze. Na jakiej podstawie przekazywać Poczcie Polskiej dane wyborców. Nawet nie wiadomo, czy wybory się odbędą nawet w formie korespondencyjnej.
Gdyby wybory w Polsce miały coś zmienić to już dawno by ich zakazano. PiS, PO i Lewica urąbali obywatelski projekt ustawy o karaniu więzieniem za podejmowanie jakichkolwiek rozmów z zydami w sprawie roszczeń bezdziedzicznych. Zapaciła Szwajcaria, Norwegia, teraz płaci Serbia. Amerykanie już naciskają na polski rząd aby zapłacili zydom 300 mld dolarów, czyli 3 letni budżet Polski. STOP 447.
Nie życzę sobie, żeby ktoś handlował moimi danymi. Nie wyrażam zgody na przesłanie komukolwiek moich danych osobowych przez Urząd Miasta Krosna!!! Ńie ma ku temu żadnych podstaw prawnych!!! Wszelkie pseudo "ustawy" i "rozporządzenia" z ostatnich kilku miesięcy są niezgodne z na szczęście jeszcze obowiązującą Konstytucją!!! Jeżeli UM to zrobi, pomyślę nad oddaniem sprawy do sądu!!!
Taki mail nie różni się zbytnio wiarygodnością od maila od arabskiego księcia ofeującego miliony. Nie podawać.
@heretyk2 TY cuchniesz PiSem. Niestety taki własnie jest PiS jak Ty. Umiecie tylko obrażać ludzi. Dążycie do władzy za wszelką cenę. Nie liczycie się z ludzmi. Co to za wybory bez kampani wyborczej.? Duda robi z siebie hipokrytę jeżdzi po Polsce udaje że nie prowadzi kampani wyorczej. A wszyscy inni kandydaci cichosza siedzieć w domu nie odzywać się i obowiązkowe maseczki na usta. Minister Szumowski rownież robi z siebie idiotę co chwila zmieniając zeznania jak Kaczor każe. Siejecie panikę medialna i straszycie ludzi raz jest dobrze raz jest źle. Raz maseczi pomagają raz nie pomagają. Wszystko pod kampanię wyborczą.
Seki miast w Polsce omówioło Poczcie Polskiej wydania danych osobowych! Piszą o tym wszystkie media! W Rzeszowie Rządzi PiS i Rzeszów rownież nie wydał danych osobowyh i potraktował to jako spam. Sprawa poszła do prokuratury.
Dziwię się i nie przestanę się dziwić jak chociażby w świetle ostatnich wydarzeń są jeszcze tacy którzy chcą głosować na pana Dudę.
Lukii piszesz bzdury że w Rzeszowie rządzi PIS. Stowarzyszenie Rozwój Rzeszowa Ferenca ma 12 mandatów , PIS ma9 mandatów a PO ma 4 mandaty więc "Układ zamknięty" podobny do naszego.